Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Schalke 04 bevestigt vertrek van hoofdtrainer Di Matteo

Laatste update:

De Italiaan, die met Chelsea de Champions League won in 2012, nam het stokje in oktober over van Jens Keller en tekende een contract tot de zomer van 2017. Onder zijn leiding werden er echter maar veertien officiële wedstrijden gewonnen en eindigde Schalke het seizoen op de zesde plaats. Daardoor nemen die Königsblauen komend seizoen deel aan de derde voorronde van de Europa League.

"Deze dure karikatuur van een topploeg speelt net zo futloos als zijn trainer. Het ontslag van Di Matteo is een gevolg van de fout hem te hebben aangesteld, maar het zou een nog grotere fout zijn om met hem het nieuwe seizoen in te gaan", schrijft BILD-verslaggever Peter Wenzel. Schalke verloor zaterdag met 2-0 van HSV en doelman Ralf Fährmann omschreef dat duel als 'één grote klerebende'.

Update 26 mei 10.38 uur - Schalke 04 bevestigt vertrek van hoofdtrainer Di Matteo
Schalke 04 gaat inderdaad verder zonder Roberto Di Matteo. Twee dagen nadat BILD naar buiten bracht dat de coach zou zijn ontslagen, bevestigt Schalke op de website van de club het vertrek van de Italiaan. Die Knappen melden echter dat Di Matteo niet is ontslagen, maar dat hij zelf heeft besloten om terug te treden. Het is nog niet bekend wie de coach zal gaan opvolgen.

Een juiste beslissing van Schalke 04?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
32
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
17
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties