Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Schalke hoopt 'supervoetballer' Afellay donderdag te strikken

Laatste update:

Afellays zaakwaarnemer Rob Jansen is deze dagen druk in de weer met de aanbiedingen die er voor zijn cliënt liggen. Gefluisterd wordt dat Liverpool, Schalke 04 en AC Milan het op de ex-PSV'er hebben voorzien. De een wil hem huren, de ander liever definitief kopen. "Hij wil spelen, maar hij weet ook dat hij móet spelen", zegt Jansen donderdag in het Algemeen Dagblad. "Van Gaal is duidelijk geweest."

"Wie niet speelt, komt moeilijk of helemaal niet in het Nederlands elftal. Er moet dus wat gebeuren. Ibi wil in beeld blijven voor Oranje." Afellay zal waarschijnlijk ook in beeld blijven als de transfer er komt. Zijn zaakwaarnemer is daar nu druk mee bezig en praat met een grote club. "Die naam houd ik echter voor me, omdat dat gevoelig ligt. De namen die ik lees als kandidaten, zijn volkomen uit de lucht gegrepen. Volkomen onzin."

Jansen geeft in de ochtendkrant ook aan dat Barcelona niet snel af wil van zijn enige Nederlandse troef. "Ze willen hem het liefst verhuren. Het mag een etalage lager dan bij Barça, maar dan nog is het moeilijk zoeken. Lid zijn van de selectie van het beste clubteam ter wereld is mooi, maar als je er tijdelijk weg moet, heb je een probleem. Hoe blijf je trainen en spelen op dat niveau? Dan zijn er maar weinig alternatieven."

Update 30 augustus 15.18 uur: Schalke vindt Afellay 'een supervoetballer'
Schalke 04 denkt Ibrahim Afellay op korte termijn op huurbasis over te kunnen nemen van Barcelona. De middenvelder komt mogelijk donderdag al tot een akkoord in Gelsenkirchen. "Hij is een supervoetballer. Ik ga ervan uit dat alles in orde komt'', zei Clemens Tönnies, voorzitter van de Raad van Commissarissen. Klaas-Jan Huntelaar liep op de zaken vooruit. "Ik wil Ibrahim Afellay verwelkomen bij Schalke 04. Morgen trainen we om vier uur. Niet vergeten!", twitterde hij

Meer nieuws

FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
0
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
28
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
41
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
12
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties