Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Schalke 04 slaat opnieuw toe en contracteert Braziliaan

Laatste update:

Volgens de Duitse media betaalt de werkgever van Klaas-Jan Huntelaar tien miljoen euro uit voor de Duits jeugdinternational, die bij zijn nieuwe club rugnummer 5 krijgt. "Schalke heeft mij altijd al gefascineerd", zegt Geis. "Het stadion, de fans: het is echt iets bijzonders om in Gelsenkirchen te spelen. Ik wil graag de mouwen opstropen en gas geven voor deze mooie club."

Geis brak bij Greuther Fürth door in het betaalde voetbal en heeft er nu twee seizoenen bij Mainz op zitten. Hij was ondanks zijn jonge leeftijd een vaste basisspeler in het elftal van de middenmoter en speelde 67 competitiewedstrijden voor Mainz. Geis leek naar Borussia Dortmund te gaan, waar hij weer kon gaan samenwerken met Thomas Tuchel, maar heeft dus gekozen voor de aartsrivaal van BVB.

Update 24 juni 20.02 uur - Schalke 04 slaat opnieuw toe en contracteert Braziliaan
Schalke 04 heeft ongeveer negen uur na de komst van Johannes Geis een tweede aanwinst gepresenteerd. Het gaat om Júnior Caiçara, die volgens BILD voor zes miljoen euro overkomt van Ludogorets Razgrad en een contract voor drie seizoenen heeft getekend. De 26-jarige Braziliaan is een rechtsback die ook op links uit de voeten kan.

Johannes Geis is een aanwinst voor Schalke 04

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
9
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
9
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
11
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties