Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Schöne blijft hopen op Klassieker: 'We gaan het aankijken'

Laatste update:

Schöne maakte woensdag met een vrije trap de gelijkmaker tegen Paris Saint-Germain en raakte even later ook nog de paal, maar hij kwam dus niet ongeschonden uit de strijd. "Vanochtend was de kans dat hij mee kon doen in de wedstrijd tegen Feyenoord nul procent", zei De Boer volgens Voetbal International op de persconferentie van donderdagmiddag. "Ik heb vanochtend met de dokter gesproken en hij zei: 'Reken maar niet op hem'."

"Mijn eerste indruk is dat het wel een paar weken gaat duren. Dat is een flinke streep door de rekening", vervolgde De Boer, die denkt dat Ajax de afwezigheid van Schöne wel zal gaan voelen: "We hebben gezien hoe belangrijk hij is voor ons." Schöne is bezig aan zijn derde seizoen in Amsterdam en beschikt over een aflopend contract.

Update 18 september 19.55 uur - Schöne blijft hopen op Klassieker: 'We gaan het aankijken'
Frank de Boer vreest een lange absentie, maar Lasse Schöne zelf is heel wat optimistischer gestemd. De aanvaller sluit zelfs niet uit dat hij komende zondag tegen Feyenoord mee kan doen. "Ik heb wel wat last van mijn lies, dus de komende drie dagen zal moeten blijken hoe het gaat. Of ik de Klassieker haal weet ik niet, dat kan ik op dit moment niet zeggen. Het is wat stijf en pijnlijk. We kijken het aan", zei de Deen in gesprek met Ajax TV.

-
Lasse Schöne is de belangrijkste speler van Ajax

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
81
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
21
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties