Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Schoonmoeder Vorm geeft gesigneerd shirt aan droevige fan

Laatste update:

De spelers van het Nederlands elftal stopten even om door het autoraam wat handtekeningen uit te delen. Toen Michel Vorm stopte, stak de kleine Jeroen zijn shirt door het raam. In alle commotie viel het shirt in de auto en niet veel later zette Vorm de gang er weer in.

"Mijn shirt! Mijn shirt!", gilde Jeroen volgens het Algemeen Dagblad nog. Vader Raymond trok nog een sprintje achter de auto aan, maar het was al te laat. Vorm was verdwenen. Jeroen huilde tranen met tuiten. "Nu heb ik niet een handtekening."

Update 14 juli 11.40 uur - Vorm gaat intens verdrietige jonge fan 'verrassing' geven
Het shirt met handtekeningen dat toebehoorde aan de negenjarige Jeroen van Egmond uit Katwijk ligt niet in de auto van Michel Vorm. De jonge fan was zondag aanwezig bij de terugkeer van de Oranje-internationals in Noordwijk en raakte daarbij zijn shirt met enkele handtekeningen kwijt. "Michel vroeg wel vijf keer van wie het shirt was", legt zijn schoonmoeder Francis Elemans-van Deursen uit aan het Algemeen Dagblad. Waarschijnlijk heeft iemand ten onrechte gezegd dat het van hem was. Jeroen krijgt later op de dag een 'verrassing' van Vorm als goedmaker.

Update 14 juli 19.15 uur - Schoonmoeder Vorm regelt gesigneerd shirt voor teleurgestelde fan
Jeroen van Egmond uit Katwijk is weer helemaal gelukkig. De negenjarige jongen wilde zondag bij Huis ter Duin in Noordwijk een handtekening van Michel Vorm op zijn voetbalshirtje laten zetten, maar dit tenue viel per ongeluk in de auto van de doelman van het Nederlands elftal. Vorm reed weg en gaf het shirtje later aan een andere Oranjefan.

De schoonmoeder van de keeper van Swansea City, Francis, las het bericht en besloot dat er iets moest gebeuren. Ze regelde een shirt met de handtekeningen van bijna alle spelers van het Nederlands elftal erop en gaf het aan Jeroen.

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
22
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties