Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Schorsing Juventus-president opgeheven; nieuwe zware sancties

Laatste update:

In maart werd een onderzoek ingesteld naar de banden tussen Juventus en de georganiseerde misdaad. Leden van de maffia-organisatie 'Ndrangheta' zouden geïnfiltreerd zijn in de fanatieke supportersschare van Juventus. Zij zouden bovendien regelmatig contact hebben met topmannen bij Juventus, onder wie Agnelli. Een gevolg daarvan zou illegale handel in wedstrijdkaarten zijn geweest. In maart schreef Agnelli op Twitter dat hij nooit een maffiabaas heeft ontmoet. "Tussendoor, zoals iedereen weet, ontmoet ik allerlei soorten fans. Of het nu seizoenskaarthouders zijn of ultra's", zei hij later in de Italiaanse media.

"Dat gebeurt in de openbaarheid en is een belangrijk onderdeel van de rol van een voorzitter. Sommigen zullen zeggen dat die ultra's en hun leiders niet helemaal zuiver op de graad zijn, en daar ben ik het mee eens. Maar volgens de wet waren het vrije personen", benadrukte Agnelli. Aanklager Giuseppe Pecoraro had een schorsing van 2,5 jaar voor Agnelli geëist plus een boete van 50.000 euro. Bovendien wilde hij dat Juventus twee duels zonder publiek zou spelen en een derde wedstrijd met een lege Curva Sud. Overigens werd Agnelli onlangs nog benoemd tot voorzitter van de European Club Association, die Europese clubs vertegenwoordigt. Het is onduidelijk of hij die functie wel blijft uitoefenen.

Update 18 december 20.25 uur - Schorsing Juventus-president opgeheven; nieuwe zware sancties
De schorsing van Juventus-president Andrea Agnelli is na hoger beroep opgeheven, zo is maandag bekendgemaakt. Wel zijn andere straffen zwaarder geworden voor la Vecchia Signora. Agnelli moet nog wel een boete van 100.000 euro betalen en de boete voor de Italiaanse club van 300.000 euro is verdubbeld. Ook is de harde kern niet welkom bij de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe kalenderjaar.

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
0
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
13
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties