Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Schotse bond schorst Rangers-verdediger voor zeven wedstrijden

Laatste update:

Op het veld ging het er niet veel vriendelijker aan toe. Rangers-verdediger Bilel Mohsni kreeg een rode kaart nadat hij Lee Erwin vol in het gezicht had gestompt en daarop ontstond een massale vechtpartij tussen de spelers van beide elftallen. Erwin, een 21-jarige aanvaller van Motherwell, hield een bebloed gezicht aan de klap over. Mohsni kan een lange schorsing verwachten en de zaakwaarnemer van de Tunesiër heeft ook al laten weten dat het aflopende contract van zijn cliënt nu waarschijnlijk niet wordt verlengd.

Erwin kon later overigens wel om het incident lachen. "Ik dacht dat het boksen gisteravond al was afgelopen, maar blijkbaar niet! #embarrassing", zette hij op Twitter. In gesprek met de Daily Mail zei hij: "Ik probeerde Mohsni's hand te schudden om hem succes te wensen, maar hij zei dat ik moest opflikkeren. Ik duwde hem daarom weg en toen gaf hij mij een klap. Een speler van zo'n grote club zou dat niet mogen overkomen. Desondanks wens ik hem het beste toe."

Update 18 juni 14.37 uur - Schotse bond schorst Rangers-verdediger voor zeven wedstrijden
De Schotse voetbalbond heeft Rangers FC-verdediger Bilel Mohsni voor zeven wedstrijden geschorst. De 27-jarige Tunesiër had in de play-offwedstrijd tegen Motherwell Lee Erwin vol in het gezicht geslagen en Rangers maakte al gauw duidelijk dat het aflopende contract van de speler niet zou worden verlengd. Mohsni neemt de schorsing echter mee naar zijn toekomstige werkgever, zo melden verschillende Engelse en Schotse media donderdag.

-

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
8
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
9
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
20
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
229
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties