Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Schotse politiek noemt Lennon-incident 'totaal onacceptabel'

Laatste update:

Lennon, gehaat door vele voetballiefhebbers die Celtic geen warm hart toedragen, had Gary Hooper net de 0-2 zien maken in de wedstrijd die de bezoekers uiteindelijk met 0-3 zouden winnen. Een fan van Hearts kwam achter zijn rug om aanrennen en gaf de coach een klap, waarna hij onderuit ging en van het veld gehaald werd door de stewards en de politie in het stadion.

De reden van de aanval is niet bekend; de woedende supporter zit momenteel nog vast en wordt ondervraagd. Lennon kwam met de schrik vrij en zag de meegereisde fans van Celtic na het incident nog ruzie zoeken met de politie en stewards. Dankzij de 0-3 overwinning blijft Celtic koploper Glasgow Rangers in ieder geval op de huid zitten.

Update 10:00 uur - Schotse voetbalbond stelt onderzoek in naar Lennon-incident
De Schotse voetbalbond (SFA) stel een onderzoek in naar het 'ontoelaatbare gedrag' van de supporter van Hearts die woensdagavond Celtic-coach Neil Lennon. De dader is inmiddels opgepakt en wacht een flinke straf, alsmede een stadionverbod.

Update 17:24 uur - Schotse politiek noemt Lennon-incident 'totaal onacceptabel'
De politiek in Schotland heeft zich inmiddels ook bemoeid met de gebeurtenissen rond Celtic-trainer Neil Lennon. De oefenmeester werd woensdagavond, terwijl hij langs de kant van het veld stond, aangevallen door een supporter van Heart of Midlothian. "Dit is volledig onacceptabel", laat Eerste Minister Alex Salmond optekenen.

"Wij tolereren dit niet en er zal actie ondernomen worden die dat duidelijk maakt. We accepteren geen sektarisch geweld in de voetbalstadions. We gaan het uit de voetballerij verwijderen en ook uit de Schotse samenleving", besluit de minister strijdvaardig. De fan die Lennon aanviel is overigens voor het leven geschorst door Celtic.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties