Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Schreuder ziet af van 'opknappen van puinhoop' bij NAC

Laatste update:

Volgens Voetbal International is Dijkhuizen topkandidaat voor de vacante positie bij NAC Breda. Het weekblad weet te melden dat beide partijen deze week met elkaar in gesprek gaan. Bij de degradant werd Robert Maaskant op 6 oktober op non-actief gesteld. Maaskant degradeerde vorig seizoen met NAC uit de Eredivisie en de club wil direct weer promoveren. NAC staat momenteel echter zesde met tien punten achterstand op koploper FC Volendam.

De 43-jarige Dijkhuizen, oud-speler van onder meer SC Cambuur, FC Utrecht en Excelsior, werkt sinds 2009 aan zijn carrière als trainer. Eerst bij de amateurs, vervolgens bij Excelsior, om voorafgaand aan het huidige seizoen te verhuizen naar Engeland.

Update 14 oktober 8.09 uur - 'Nauwkeurig' NAC in gesprek met een van laatste drie opties
NAC Breda stelde na het ontslag van trainer Robert Maaskant een lange lijst met mogelijke vervangers op en volgens De Telegraaf zijn er nog drie kandidaten over. De bij Brentford weggestuurde Marinus Dijkhuizen is een van hen en hij gaat woensdag in gesprek met de Jupiler League-club. NAC verwacht overigens niet dat er voor komend weekend reeds een akkoord zal zijn: "Gezien de nauwkeurigheid waarmee we de zoektocht afleggen, is de kans klein dat er zondag tegen Achilles'29 al een nieuwe trainer op de bank zit. Verder gaan we niet in op speculaties."

Update 19 oktober 07:19 uur - Schreuder ziet af van 'opknappen van puinhoop' bij NAC
Naast Marinus Dijkhuizen is ook Alfred Schreuder op gesprek geweest bij NAC Breda om te praten over de functie van hoofdtrainer. De voormalig hoofdtrainer van FC Twente heeft volgens De Telegraaf echter laten weten voorlopig niet geïnteresseerd te zijn in de functie. "Hij heeft geen zin om de puinhoop bij NAC op te knappen", zo meldt het dagblad maandag.

Marinus Dijkhuizen zou een goede coach zijn voor NAC Breda

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
5
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
14
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
16
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties