Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Schuldbewuste Pardew zoekt professionele hulp voor uitspattingen

Laatste update:

De oefenmeester mag de eerste drie wedstrijden van zijn schorsing niet eens in het stadion aanwezig zijn en daarmee heeft hij een primeur: de FA deelde deze straf nog nooit eerder uit. Bij de laatste vier duels van zijn schorsing mag Pardew wel op de tribune plaatsnemen. De coach en de club laten weten dat zij de straf van de Engelse bond geaccepteerd hebben.

Naast de schorsing kreeg Pardew ook een boete van 72.000 euro. Newcastle had zijn trainer zelf al een boete van 144.000 euro opgelegd en dus moet Pardew in totaal meer dan twee ton betalen. "Ik heb spijt van mijn gedrag en bied nogmaals mijn excuses aan", zegt Pardew. "Ik weet dat mijn gedrag onacceptabel is en accepteer daarom de straf die de FA mij gegeven heeft. Ik richt me nu op de voorbereiding voor het duel met Fulham en wil het seizoen zo goed mogelijk beëindigen."

Update 12 maart 15.15 uur - 'Ik vind eigenlijk dat Newcastle Pardew had moeten ontslaan'
Alan Pardew is voor zeven wedstrijden geschorst en moet in totaal meer dan 200.000 euro aan boetes betalen, na de kopstoot die hij uitdeelde aan David Meyler van Hull City. Kevin Moore, oprichter van de officiële supportersvereniging van Newcastle United, vindt dat echter niet voldoende: "Ik vind eigenlijk dat Newcastle Pardew had moeten ontslaan", zegt hij tegen Perform. "Ik wil niet zien dat iemand die mijn favoriete club vertegenwoordigt zich zo gedraagt, en zeker de hoofdtrainer niet. Als je dit op straat doet, wordt je gearresteerd. Waarom komt Pardew er zo goed van af?"

Update 14 maart 15.02 uur - Schuldbewuste Pardew zoekt professionele hulp voor uitspattingen
Alan Pardew mag zeven weken niet langs de lijn staan bij Newcastle United en de manager gaat die tijd nuttig besteden. Vrijdag maakte hij bekend professionele hulp te hebben gezocht om zijn uitspattingen een halt toe te roepen. "Ik moet een betere manager worden, mezelf onder controle leren houden", zegt hij schuldbewust in The Independent. "Een aantal cursussen moet me helpen om beter om te gaan met teleurstellingen en onrechtvaardigheden."

Premier League
Hull City
1 - 4
Newcastle United

Meer nieuws

Engeland maakt voorselectie bekend: Marcus Rashford schittert door afwezigheid
44
Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière
3
Portugal neemt Francisco Conceição mee naar het EK in Duitsland
33
'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
20
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
12
VZ Kort: Peter Maes blijft ook in de Eredivisie trainer van Willem II
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties