Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Scolari geeft laatste namen van Braziliaanse selectie prijs

Laatste update:

Scolari heeft alleen de namen vrijgegeven van de opgeroepen spelers die in Europa actief zijn. Hij doet een beroep op Júlio César, die naar Toronto FC vertrokken is maar nog altijd eerste doelman is bij Brazilië. Gezien de selectie van de routinier lijkt het voor de bondscoach geen probleem dat de keeper de bank van Queens Park Rangers heeft verruild voor de Major League Soccer.

Achterin zijn Thiago Silva, Dante, David Luiz, Rafinha, Marcelo en Dani Alves van de partij tegen de Zuid-Afrikanen. Luiz Gustavo, Fernandinho, Paulinho en het Chelsea-drietal Oscar, Ramires en Willian heeft eveneens uitnodigingen ontvangen. In de voorhoede maakt Scolari gebruik van Neymar, Bernard en Hulk. Later komen er nog namen bij van internationals die buiten Europa actief zijn.

Toch is de huidige spelersgroep een teken aan de wand voor Philippe Coutinho en Kaká, vermoeden de Braziliaanse media. De middenvelders van Liverpool en AC Milan zijn niet uitgenodigd en dat kan absoluut inhouden dat het WK 2014 voor hen op de tocht staat. De 21-jarige Coutinho is basisspeler bij Liverpool en speelde in 2010 zijn eerste en vooralsnog enige interland. Kaká is 87-voudig international, maar laat sinds zijn terugkeer bij Milan nog niet de brille van weleer zien.

Update 24 februari 17.22 uur - Scolari geeft laatste namen van Braziliaanse selectie prijs
Bondscoach Luiz Felipe Scolari van Brazilië had een deel van zijn selectie voor het oefenduel met Zuid-Afrika al prijsgegeven en maandag kwam hij met de definitieve lijst. Scolari riep in totaal negentien spelers op en de zestien 'Europeanen' waren al bekend. De drie selectieleden die in Brazilië spelen zijn keeper Jefferson en aanvallers Fred en Jô. Opvallende namen in de Europese afvaardiging zijn Rafinha (Bayern München) en Fernandinho (Manchester United), terwijl Robinho (AC Milan), Philippe Coutinho (Liverpool) and Kaká (AC Milan) niet werden opgeroepen.

De volledige selectie:

Doel: Júlio César (Toronto FC), Jefferson (Botafogo)

Verdediging: Thiago Silva (Paris Saint-Germain), David Luiz (Chelsea), Dante (Bayern München), Daniel Alves (Barcelona), Rafinha (Bayern München), Marcelo (Real Madrid)

Middenveld: Luiz Gustavo (VfL Wolfsburg), Fernandinho (Manchester City), Paulinho (Tottenham Hotspur), Ramires, Oscar, Willian (Chelsea)

Aanval: Neymar (Barcelona), Bernard (Shakhtar Donetsk), Hulk (Zenit Sint-Petersburg), Fred (Fluminense) en Jô (Atlético Mineiro).

-
Moeten Philippe Coutinho en Kaká mee naar het WK 2014?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
11
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
7
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
16
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties