Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Serie A gaat na interlandweek eindelijk van start

Laatste update:

Achttien van twintig Serie A-clubs stemden tegen een nieuw voorstel van de voetballers, alleen Siena en Cagliari stemden voor. "Zoals het er nu voorstaat komen we in het weekeinde niet in actie'', laat Damiano Tomassi, voorzitter van de AIC, optekenen in La Gazzetta dello Sport.

De voetballers kunnen het niet eens worden met de clubs over een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst. Er zijn twee grote geschilpunten: ten eerste willen de profvoetballers niet alleen trainen als ze niet langer in de plannen van de trainer passen. Ten tweede vinden ze het onverteerbaar dat de clubs niet alle verplichtingen tegenover een speler in diens laatste contractjaar hoeven na te komen.

Update 25 augustus 17:45 uur - Staking in openingsweekeinde Serie A stap weer dichterbij
De staking in het openingsweekeinde in de Serie A is donderdag opnieuw een stap dichterbij gekomen, nadat een bemiddelingspoging van de Italiaanse voetbalbond op niets was uitgelopen. Een voorstel van de overkoepelende bond om te komen tot een noodfonds van twintig miljoen euro werd door de voorzitters van de clubs afgewezen. De spelers in Italië zijn ontevreden over hun arbeidsvoorwaarden.

Update 26 augustus 12:49 uur - Italiaanse spelers volgen voorbeeld uit Spanje en staken definitief
De start van de Italiaanse Serie A is definitief een week uitgesteld. Vrijdag was de laatste mogelijkheid om tot een akkoord te komen tussen de AIC en de FIGC, maar de gesprekken liepen op niets uit. Hierdoor worden alle wedstrijden, waaronder het treffen tussen landskampioen AC Milan en het ambitieuze Lazio, een week doorgeschoven.

Update 1 september 16:57 uur - Stakende Serie A-clubs stellen tijdelijk contract voor
Er gloort licht aan het einde van de tunnel in de Serie A. De spelers in de Italiaanse competitie zetten een week geleden een staking in, maar de clubs hebben een tijdelijk contract voorgesteld om een einde te maken aan de werkweigering. Dat meldt Novum. De profs besloten niet in actie te komen, zolang er nog geen nieuwe cao is. Alle betrokken partijen willen echter voorkomen, dat er na de interlandonderbreking nog steeds niet gevoetbald wordt.

Update 1 september 18:25 uur - Blatter: 'Italiaanse profvoetballers moeten meer respect tonen'
Joseph Blatter noemt de staking van de spelers in het Italiaanse voetbal 'een fout'. Volgens de bestuurder van de wereldvoetbalbond FIFA is het 'een gebrek aan respect tegenover de maatschappij', meldt persbureau AFP. "De staking is een fout, profvoetballers moeten respect tonen tegenover de maatschappij, de media, de sponsors en de supporters. Italië is een voetballand. Hier is voetbal meer dan alleen maar een spelletje."

Update 3 september 18:25 uur - Serie A gaat na interlandweek eindelijk van start
Het heeft een tijd geduurd, maar de Serie A gaat volgend week dan eindelijk van start. De spelersvakbond in Italië (AIC) kondigde zaterdag aan dat er eindelijk een akkoord is bereikt. Het contract moet officieel nog ondertekend worden, maar spelers en clubs zijn er eindelijk over uit wat betreft een collectieve arbeidsovereenkomst. "Maandagmorgen of -middag zullen de handtekeningen worden gezet", belooft een bron binnen de AIC.

Het gelijk in deze zaak is aan de zijde van:

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties