Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Seuntjens wil sowieso naar Eredivisie en laat NAC wachten

Laatste update:

ADO Den Haag, AZ en sc Heerenveen vinden de 23-jarige Seuntjens allemaal een interessante pion om transfervrij binnen te halen. Seuntjens is alweer bezig aan zijn vijfde seizoen in Breda en maakte dit seizoen elf goals voor NAC in de Jupiler League. Hij is volgens de regionale krant al in gesprek gegaan met Henk Fraser en zou enthousiast zijn over een avontuur in Den Haag.

NAC zal hopen dat Seuntjens toch verleid kan worden om aan te blijven. Wie sowieso weggaat is Andries Noppert: de back-up van Jelle ten Rouwelaar heeft niet kunnen overtuigen en zal vertrekken, want de club licht de optie in zijn contract niet. Oguzhan Kazanci en Brandon Robinson gaan eveneens weg, maar Kenny van der Weg, Uros Matic, Sven van der Maaten en Dustley Mulder krijgen binnenkort duidelijkheid.

Update 31 maart 12.28 uur - Seuntjens wil sowieso naar Eredivisie en laat NAC wachten
Mats Seuntjens staat er voorlopig niet voor open om zijn contract bij NAC Breda te verlengen. De aanvaller wil volgend seizoen sowieso in de Eredivisie spelen en wacht dus even af hoe het seizoen van zijn huidige werkgever zal gaan eindigen, zo meldt Voetbal International. ADO Den Haag, AZ en sc Heerenveen zouden belangstelling hebben voor Seuntjens.

De beste club voor Mats Seuntjens is...

Meer nieuws

Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
2
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
10
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties