Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Shanghai SIPG bevestigt medische keuring voor Hulk

Laatste update:

Het is niet de eerste keer dat de naam van de 48-voudig international van Brazilië in China valt, want in de winter zou Guangzhou Evergrande al een bod van dertig miljoen hebben uitgebracht, maar daar wenste Zenit toen niet mee akkoord te gaan. De blauwhemden zouden nu wel bereid zijn om Hulk, voor 55 miljoen, te laten gaan.

De linkspoot wordt zelf ook niet armer van een transfer naar de Super League, want hij zou daar als opvolger van Asamoah Gyan twintig miljoen op jaarbasis kunnen verdienen. Hulk kwam bij Zenit tot dusverre tot 74 doelpunten en 60 assists in 147 wedstrijden en hij kwam eerder uit voor FC Porto, Tokyo Verdy en Kawasaki Frontale.

Update 28 juni 11.40 uur - Shanghai SIPG bevestigt medische keuring voor Hulk
Hulk staat op het punt om Zenit Sint-Petersburg voor 55 miljoen euro in te ruilen voor Shanghai SIPG. De club uit China laat via de officiële kanalen weten dat de aanvaller vannacht, om 3:55 uur Nederlandse tijd, op het internationale vliegveld van Shanghai aankomt om zich vervolgens medisch te laten keuren. Als Hulk zijn handtekening zet, gaat hij er naar verluidt twintig miljoen per jaar verdienen.

Denk jij dat Hulk naar Shanghai SIPG gaat?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
8
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
106
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties