Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Shaqiri niet onder de indruk van uitspraken 'werkloze' Effenberg

Laatste update:

"Ik snap er echt helemaal niets van dat Shaqiri naar Stoke is gegaan", windt de 47-jarige oud-voetballer er in gesprek met Sky geen doekjes om. "Als je daarheen gaat, heb je je slecht laten adviseren", vervolgt Effenberg over de Zwitsers international en diens keuze voor de club van Erik Pieters, Marco van Ginkel en Ibrahim Afellay. "Je moet jezelf afvragen waar je je sportieve doelen als voetballer kunt bereiken", vindt de Duitser.

"Dat zou de uitdaging moeten zijn. Schalke 04 was perfect geweest voor Shaqiri." Volgens Effenberg heeft de vleugelspits echter voor het geld gekozen. "Terwijl het niet relevant zou moeten zijn of je een miljoen euro meer of minder verdient. Als je zes miljoen kunt krijgen bij Stoke of drie miljoen bij Schalke, dan kies je voor dat laatste. Dan speel je voor een geweldige club die je verder kunt helpen. Maar Stoke? Kom op. Dit is een jammerlijke gang van zaken. Gaat het voetballers tegenwoordig alleen om het geld?"

Update 13 augustus 19.00 uur - Shaqiri niet onder de indruk van uitspraken van' 'werkloze' Effenberg
Xherdan Shaqiri kan niet veel met de kritische uitlatingen van Stefan Effenberg naar aanleiding van zijn overstap van Internazionale naar Stoke City. "Ik wil hier niet op reageren", vertelde de aanvaller donderdag. "Hij heeft geen baan, dus hij mag vrijuit praten. Hij is een vrij man. Ik concentreer me op mijn taken als voetballer en ik ben blij dat ik bij Stoke City ben. Het is niet mijn werk om commentaar te geven op datgene wat anderen zeggen." Effenberg is werkzaam als televisiecommentator voor Sky.

Ben je het met Stefan Effenberg eens?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
203
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties