Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Silva legt afwezigheid uit: 'Mijn vroeggeboren zoon vecht iedere dag'

Laatste update:

Silva ontbrak op 16 december voor het eerst, in het thuiduel met Tottenham Hotspur (4-1). Guardiola liet na afloop weten dat het privéredenen betrof en de Spaans international maakte een week later zijn rentree tegen Bournemouth. Voor het midweekse duel met Newcastle United (0-1) was de ex-speler van onder meer Valencia echter niet geselecteerd en ook zondag op Selhurst Park was hij niet van de partij.

Guardiola wilde zondag geen duidelijkheid verschaffen. "Ik weet niet wanneer hij weer terug zal zijn. Als hij er klaar voor is, dan zal hij terugkeren", benadrukte de Spaanse oefenmeester. "Maar zijn privéleven is altijd belangrijker dan welke situatie dan ook. Als hij terugkeert is dat omdat hij er klaar voor is en dat zou geweldig zijn. Dat is de situatie die we allemaal willen."

Manchester City kwam in Londen niet tot winst en zag zodoende een reeks van achttien opeenvolgende competitiezeges gestopt worden. De voorsprong op titelverdediger Chelsea, de nummer twee op de ranglijst, bedraagt hoe dan ook veertien punten. The Citizens spelen dinsdag tegen Watford, alvorens komende zaterdag een wedstrijd tegen Burnley in het kader van de FA Cup op het programma staat.

Update 3 januari 14:12 uur - Silva legt afwezigheid uit: 'Mijn vroeggeboren zoon vecht iedere dag'
David Silva heeft middels een statement bekendgemaakt waarom hij de afgelopen weken afwezig is geweest bij Manchester City. De middenvelder kampte met nare familie-omstandigheden en heeft nu tekst en uitleg gegeven. "Ik wil iedereen bedanken voor alle steun en liefde die ik heb ontvangen de afgelopen weken", aldus de Spanjaard op Instagram. "Speciale dank voor mijn teamgenoten, de manager (Josep Guardiola, red.) en de club die mijn situatie respecteren. Ik wil met jullie delen dat mijn zoon Mateo, die veel te vroeg is geboren en iedere dag vecht, wordt bijgestaan door een medisch team."

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
6
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
14
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
16
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties