Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Sky Sports claimt geopende onderhandelingen over recordtransfer

Laatste update:

De voormalig werkgever van onder meer Louis van Gaal zou de 23-jarige Pogba voor 120 miljoen euro willen contracteren. Dat is nog exclusief een vergoeding van 25 miljoen die betaald moet worden aan de Italiaans-Nederlandse zaakwaarnemer Mino Raiola. Volgens diverse Italiaanse en Engelse media moet de deal na het EK worden afgerond.

Pogba, 36-voudig international van Frankrijk, maakte in de zomer van 2012 de overstap van United naar Juventus en kwam inmiddels tot 34 doelpunten en 43 assists in 178 wedstrijden in Turijn. Zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2019.

Update 7 juli 14.31 uur - Sky Sports claimt geopende onderhandelingen over recordtransfer
Er lijkt inderdaad wat te spelen rondom een mogelijke recordtransfer van Paul Pogba naar Manchester United. Sky Sports, normaal gesproken goed geïnformeerd als het om dit soort zaken gaat, claimt donderdagmiddag dat United-directeur Edward Woodward de onderhandelingen met Juventus geopend heeft. Er wordt gesproken over een transfersom van liefst 120 miljoen euro, waarmee Pogba de duurste speler aller tijden zou worden.

Denk jij dat Paul Pogba volgend seizoen voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

Drastische aanpak voetbalfans op komst: Frank Paauw is de nieuwe voorzitter KNVB
45
'De Roon teleurstellend afwezig, ja. Voor mij wel meer kans om het EK te halen'
6
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
België onthult EK-selectie met creatieve speurtocht: zeker 5 namen zijn gevonden
2
Beoogd opvolger Ten Hag tekent nieuw contract en valt af als optie voor Man Utd
10
Verweij: 'Er valt opeens een hele opvallende naam voor trainerschap Jong Ajax'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties