Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Slaande Russische internationals tot 8 december achter de tralies

Laatste update:

Kokorin, Mamaev en enkele vrienden verlieten onlangs een nachtclub in Moskou en begonnen op straat op stilstaande auto's in te schoppen. Ze werden hierop aangesproken en deelden een voorbijganger, presentatrice Olga Ushakova, hierbij rake klappen uit. Een paar uur later maakten ze in een kroeg ruzie met Denis Pak, een official van het Ministerie van Industrie en Handel, en met Sergei Naysa, de algemeen directeur van kennisinstituut NAMI. Ze zouden onder sterke invloed zijn geweest van alcohol.

Een woordvoerder van de Russische voetbalbond heeft al laten weten dat de bond de ontslagprocedures zal steunen. Hiernaast schijnt de RFU de twee internationals voor het leven te willen schorsen, meldt Championat. Dat heeft men echter nog niet officieel bevestigd. "Voetballers zijn publieke personen. Ze hadden zich anders moeten gedragen", stelt spits Roman Pavlyuchenko, die voor onder meer Tottenham Hotspur speelde.

"Dit is niet hoe je je hoort te gedragen, dit gedrag moet worden bestraft. Waarschijnlijk worden ze geschorst en misschien wel voor het leven. Ze maken zo een einde aan hun eigen carrières", aldus Pavlyuchenko bij de televisiezender Rusland 1. De 27-jarige Kokorin heeft bij Zenit een contract tot het einde van het seizoen en de 30-jarige Mamaev ligt bij FK Krasnodar nog een half jaar langer vast, tot nieuwjaarsdag 2020.

Update 11 oktober 22.08 uur - Slaande Russische internationals tot 8 december achter de tralies
Pavel Mamaev en Aleksandr Kokorin zijn tot 8 december in voorlopige hechtenis geplaatst in afwachting van hun proces, zo melden Russische media donderdagavond. Het tweetal wordt beschuldigd van agressie tegenover een hoge functionaris van het Russisch ministerie van handel. Mamaev en Kokorin werden woensdag wegens 'hooliganisme' aangehouden en zouden vervolgens 48 uur worden vastgehouden. Die periode is met een kleine twee maanden verlengd.

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
0
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
84
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
25
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties