Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Slachtoffer van racisme krijgt gesigneerde bal voor PSG-Barcelona

Laatste update:

In de dagen na de wedstrijd werd Souleymane al opgespoord en kreeg hij het aanbod, naar de tweede wedstrijd te komen kijken. Chelsea stelde hem een paar VIP-kaarten in het vooruitzicht. "Ik waardeer de uitnodiging van meneer Mourinho, maar mijn hoofd staat er niet naar om in een stadion te zijn op dit moment", was het antwoord. Blijkbaar heeft Chelsea het de voorbije dagen nóg eens geprobeerd.

Souleymane voelt zich beledigd door die nieuwe poging. "Ik ga niet. Ze kunnen me niet omkopen met een stukje papier, ik ben geen kind", zegt hij tegen het Franse RTL. "Ik wil niet in dat stadion zitten, in de buurt van de mensen die mij duwden in Parijs", zegt Souleymane. Hij geeft aan dat het voorval in het metrostation hem flink heeft aangegrepen. De supporters wilden hem niet in de metro hebben en duwden hem er twee keer uit. Vervolgens zong de groep We're racist and that's the way we like it.

"Ik hoor hun stemmen nog steeds, de stemmen van die mensen die mij duwden vanwege mijn huidskleur. Ik kan niet meer naar mijn werk. Ik heb vaker te maken gehad met racisme, maar dit is de eerste keer dat ik naar een arts ben gegaan om kalmeringstabletten te krijgen. Ik wil dat de schuldigen vervolgd worden en dat het recht zegeviert. Racisme moet eindigen", verklaart Souleymane bij RTL.

Update 13 april 21.44 uur - Slachtoffer van racisme krijgt gesigneerde bal voor PSG-Barcelona
Souleymane Sylla, een donkere man uit Parijs die na het duel tussen Paris Saint-Germain en Chelsea slachtoffer werd van een racistische actie van enkele Engelse supporters, bedankte voor de aanbieding om de returnwedstrijd op Stamford Bridge te bezoeken. Hij zal woensdag wel aanwezig zijn bij het treffen tussen Paris Saint-Germain en Barcelona in de kwartfinale van de Champions League en zal voorafgaand aan de wedstrijd een bal in ontvangst nemen, met daarop de handtekeningen van alle spelers van PSG en Barça. Dat maakt de UEFA maandag bekend.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties