Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Slagveer en sc Heerenveen gaan na acht jaar uit elkaar

Laatste update:

Slagveer lijkt zich niet druk te maken om de situatie. "Ik hoef niet te onderhandelen en heb nog twee weken", geeft hij aan in het Friesch Dagblad. "Het is afwachten. Ik wacht dit seizoen al een tijdje op een basisplaats, dus dan kan ik hier ook wel op wachten. Je hebt er toch geen invloed op."

Tussen neus en lippen door lijkt Slagveer aan te geven dat hij hoopt dat de club het contract niet verlengt. "Het is logisch dat ik niet tevreden ben dat ik niet speel", vertelt de 23-jarige Rotterdammer, dit seizoen goed voor vijf basisplaatsen en zestien invalbeurten. "Ik speel liever negentig of 120 minuten. Maar ik ga niet nog eens twee jaar op de bank zitten."

Update 28 maart 18.45 uur - Slagveer en sc Heerenveen gaan na acht jaar uit elkaar
Luciano Slagveer is aan zijn laatste maanden bezig als speler van sc Heerenveen. De rechtsbuiten heeft te horen gekregen dat de optie in zijn aflopende contract niet wordt gelicht. De Friese club laat via de officiële kanalen weten dat de opties in de arbeidsovereenkomsten van Lucas Bijker en Doke Schmidt evenmin worden gelicht, maar dat men met die spelers nog in gesprek gaat over de toekomst. Dat laatste geldt ook voor de beloften Jordy Bruijn, Joris Voest en Rannick Schoop.

Een verstandige beslissing van sc Heerenveen?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
14
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
8
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
17
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties