Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Sánchez nadert persoonlijk akkoord met Paris Saint-Germain'

Laatste update:

De Chileens international wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek uit Londen, nadat hij een contractverlenging weigerde. Arsenal-manager Arsène Wenger gaat ervan uit dat de aanvaller ook komend seizoen nog in het Emirates Stadium speelt en misschien zijn contract nog verlengt. Volgens Le Parisien komt de Franse trainer bedrogen uit, daar er nu gewerkt wordt aan een transfer ter waarde van veertig miljoen euro.

PSG jaagt deze zomer op een aanvallende versterking, die Edinson Cavani van aanvoer moet voorzien. Naast Sánchez wordt de Franse topclub ook sterk in verband gebracht met Barcelona-aanvaller Neymar. Ook hoopt Henrique nog een verdediger aan de selectie van Paris Saint-Germain toe te voegen. De pijlen zijn gericht op de negentienjarige Juan Foyth van Estudientes.

Update 21 juli 10.46 uur - 'Sánchez nadert persoonlijk akkoord met Paris Saint-Germain'
Alexis Sánchez en Paris Saint-Germain naderen een persoonlijk akkoord, zo meldt L'Équipe vrijdagochtend. De contractduur en het salaris van de aanvaller vormen nog twee obstakels. PSG zet in op een langdurige contract, terwijl het kamp-Sánchez voor drie seizoenen wil tekenen. Mogelijk vinden beide partijen elkaar in een contract voor vier jaar. Daarnaast zou PSG de salariseis van zestien miljoen euro hoog vinden, maar is de club desondanks bereid om de Chileen een van de grootverdieners te maken. Technisch directeur Antero Henrique reisde deze week al naar Londen om de deal met Arsenal af te ronden.

Denk jij dat Alexis Sánchez volgens seizoen bij Paris Saint-Germain speelt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties