Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Sánchez stapt voor 37 miljoen euro over naar Barcelona'

Laatste update:

Fàbregas wordt al enkele jaren aan Barcelona gelinkt. De middenvelder leek vorig jaar zomer naar Catalonië terug te keren, maar Arsenal-manager Arsène Wenger liet zijn boegbeeld niet gaan. De oefenmeester heeft inmiddels ingezien dat hij aan een ontevreden Fàbregas ook niets heeft. Met de transfer van de 24-jarige wereldkampioen is naar verluidt een bedrag van 35 miljoen euro gemoeid. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er geen spelers van Barcelona in de deal worden betrokken.

Sánchez moet Barcelona-coach Josep Guardiola meer mogelijkheden in de aanval bieden. De buitenspeler van Udinese was afgelopen seizoen een van de revelaties in Italië en werd ook door Chelsea en Manchester City begeerd. De 22-jarige Chileen, die de komende weken op de Copa América te bewonderen is, gaf het bestuur van Udinese echter te kennen dat hij uitsluitend naar Catalonië wilde. De Italianen ontvangen naar verluidt een bedrag van veertig miljoen euro.

Het is nog onduidelijk van welke spelers Barcelona deze zomer afscheid zal nemen. Thiago Alcántara leek op weg naar Arsenal, maar ondertekende woensdag een nieuw contract tot de zomer van 2015. Ondanks de komst van Fábregas lijkt de Europees kampioen bij Barcelona te blijven. Voor Jeffrén Suárez en Bojan Krkic lijkt geen plaats meer. Bojan kwam de laatste twee seizoenen steeds minder aan spelen toe en lijkt bij het AS Roma van Luis Enrique aan de slag te gaan. Jeffrén wordt naar alle waarschijnlijkheid de opvolger van Joaquín bij Valencia.

Update zondag 3 juli 14:20 uur - 'Sánchez stapt voor 37 miljoen euro over naar Barcelona'
De transfer was uiterlijk vrijdag al voorspeld in de Spaanse media, maar nu lijkt de kogel dan echt door de kerk te zijn: Alexis Sánchez verruilt Udinese voor Barcelona. Volgens El Mundo Deportivo betalen de Catalanen 37 miljoen euro voor de Chileense buitenspeler. De transfersom bedraagt 26 miljoen, de resterende elf miljoen euro bestaat uit prestatiegerelateerde bonussen. Sánchez speelt momenteel met Chili om de Copa América.

Barcelona heeft Cesc Fàbregas niet nodig

Meer nieuws

Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
1
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
1
'Bayern München loopt wéér blauwtje en hoort zesde afwijzing van Roger Schmidt'
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
8
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties