Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Sneijder, Castillion en Bonevacia in de zomer naar Jong Ajax

Laatste update:

Sneijders contract bij Ajax loopt nog tot 2013. Het gesprek dat hij dinsdag met De Boer voerde, noemt hij in De Telegraaf 'goed'. "Hij heeft aangegeven dat ik voor mijn positie derde keus ben. Ik ga met mijn zaakwaarnemer Sören Lerby overleggen wat ik doe", stelt de jongere broer van Wesley Sneijder in de ochtendkrant. De middenvelder, die nog geen officieel duel voor Ajax achter zijn naam heeft staan, kan zich dus gaan bewijzen bij die club.

Ajax is echter bereid mee te denken richting een andere oplossing, mocht Sneijder de concurrentiestrijd niet aan willen gaan. De club vraagt een bescheiden transfersom voor de 21-jarige Utrechtenaar; een andere optie is dat hij transfervrij vertrekt en Ajax meedeelt bij een eventuele doorverkoop. Dat geldt volgens de ochtendkrant ook voor Geoffrey Castillion, die momenteel op huurbasis voor RKC Waalwijk speelt. Ook voor hem is de concurrentie in Ajax bijzonder groot.

Update 18 april 15:00 uur - Sneijder, Castillion en Bonevacia in de zomer naar Jong Ajax
Ajax is bereid om mee te werken aan een vertrek van Rodney Sneijder, maar als de aan FC Utrecht verhuurde middenvelder ervoor kiest om terug te keren naar Amsterdam, dan moet hij zich melden bij Jong Ajax. Datzelfde geldt voor Geoffrey Castillion en Roly Bonevacia, die dit seizoen op huurbasis bij RKC Waalwijk en NAC Breda spelen. Dat zegt Frank de Boer op de website van Ajax. "En met keeper Marco Bizot (dit seizoen verhuurd aan Cambuur, red.) spreken we volgende week nog", aldus de coach.

Wat raadt jij Rodney Sneijder aan?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
14
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties