Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Sneijder en OGC Nice praten verder na te lage eerste aanbieding'

Laatste update:

Onder meer Nice Matin en het Turkse Sporx melden dat les Aiglons al bij zaakwaarnemer Guido Albers hebben gepolst of Sneijder interesse heeft in een avontuur in Zuid-Frankrijk. Waar de salariseisen van de middenvelder voor Utrecht en Ajax te gortig leken, vormen de wensen van Sneijder voor Nice een minder groot probleem.

Sneijder zou, in het geval dat hij daadwerkelijk voor een contract bij de nummer drie van Frankrijk kiest, in Nice de opvolger worden van Younès Belhanda, die vorig seizoen door de Fransen van Dynamo Kiev werd gehuurd. Belhanda maakte onlangs de overstap van de Oekraïners naar Galatasaray en was een van de belangrijkste redenen dat Sneijder overbodig werd verklaard in Istanbul.

Naast Nice heeft de voormalige speler van Ajax, Real Madrid en Internazionale nog meer ijzers in het vuur. Het Italiaanse Sampdoria is eveneens nog steeds geïnteresseerd, terwijl LA Galaxy en Los Angeles FC hem hopen te kunnen verleiden tot een avontuur in Californië. Daarnaast behoort ook een lucratieve overstap naar China tot de mogelijkheden.

Update 16.20 uur - 'Sneijder en OGC Nice praten verder na te lage eerste aanbieding'
De interesse van OGC Nice in Wesley Sneijder neemt serieuze vormen aan, zo melden onder meer Voetbal International en het Algemeen Dagblad. Volgens het laatstgenoemde medium hebben les Aiglons de transfervrije middenvelder al een eerste aanbieding gedaan, die 'duidelijk nog te laag lag'. De gesprekken gaan naar verwachting aankomende week verder, als Nice ook de return in de voorronde van de Champions League tegen Ajax speelt. Los Angeles FC blijft als kaper op de kust echter op de achtergrond aanwezig en kan Sneijder een hoger salaris bieden.

Zou jij OGC Nice een goede club vinden voor Wesley Sneijder?

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
14
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
20
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
26
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
95

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties