Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Sneijder is gelukkig in Turkije; er ligt geen aanbieding uit China'

Laatste update:

"Galatasaray mag niet geschorst worden voor Europees voetbal. Wesley speelt juist bij Galatasaray omdat hij ieder seizoen in de Champions League speelt", zegt zaakwaarnemer Guido Albers tegen Fanatik. Albers zegt dat Sneijder het uitstekend naar zijn zin heeft in Istanbul, maar deelname aan de Champions League is bijzonder belangrijk voor de Nederlander.

"Hij heeft een keuze te maken over de toekomst", aldus Albers. Volgens de zaakwaarnemer heeft Sneijder nu nog een contractueel vastgestelde afkoopsom van 20 miljoen euro, maar vanaf de zomer is die afkoopsom slechts 7,5 miljoen euro. De maakt de 31-jarige Oranje-international interessant voor tal van Europese topclubs.

Update 27 januari 13.00 uur - 'Sneijder is gelukkig in Turkije; er ligt geen aanbieding uit China'
Galatasaray heeft de Financial Fair Play-regels overtreden en voor de Turkse grootmacht dreigt een verbod op deelname aan de Champions League. Wesley Sneijder zou in dat geval willen vertrekken, zo claimden diverse Turkse media onlangs gehoord te hebben uit de mond van zaakwaarnemer Guido Albers. De belangenbehartiger laat nu toch andere geluiden horen. "Sneijder is gelukkig in Turkije en hij blijft bij Galatasaray. Een aanbieding uit China? Ik heb met de clubleiding van Galatasaray gesproken, er is geen aanbieding vanuit China. De mogelijke beslissing van de UEFA is niet van invloed op onze toekomst bij Galatasaray", aldus Albers volgens Hürriyet.

Denk je dat Wesley Sneijder nog een aanwinst zou zijn voor een topclub uit bijvoorbeeld de Premier League?

Meer nieuws

Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
0
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
11
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
13
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
20
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
73
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties