Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Sneijder krijgt te maken met nieuwe concurrent bij Galatasaray

Laatste update:

Met Trabzonspor eindigde Olcan, viervoudig international van Turkije, vorig seizoen als vierde in de Turkse competitie. Olcan stond tussen 2003 en 2008 nog onder contract bij Fenerbahçe, maar daar wist hij nooit door te breken in de hoofdmacht. Via Gaziantepspor belandde hij in Trabzon.

Mogelijk is Olcan een concurrent voor Wesley Sneijder, die afgelopen seizoen ook als linkermiddenvelder heeft gespeeld. Galatasaray is een beursgenoteerd bedrijf en maakte daarom melding van de onderhandelingen. Naar verluidt betaalt Cim Bom 4,5 miljoen euro plus Salih Dursun voor Olcan.

Update 4 juli 11.23 uur - Sneijder krijgt te maken met nieuwe concurrent bij Galatasaray
Daags na de komst van een nieuwe hoofdtrainer (Cesare Prandelli) heeft Galatasaray de komst van Olcan Adin afgerond. Cim Bom maakt op de website van de club bekend dat de middenvelder voor vier seizoenen heeft getekend en oplopend van 1,6 tot 1,9 miljoen euro per jaar gaat verdienen. Olcan is overgenomen van Trabzonspor en kan gezien worden als een concurrent voor Wesley Sneijder.

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
5
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties