Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Sofyan Amrabat niet opgenomen in definitieve selectie Marokko

Laatste update:

Amrabat kwam uit voor de vertegenwoordigende jeugdelftallen van zowel Marokko als Nederland, maar speelde zijn eerste A-interland een half jaar geleden voor het eerste land. Het betrof echter een vriendschappelijk duel met Tunesië, waardoor hij in de toekomst alsnog voor Oranje zou kunnen spelen. De 21-jarige Feyenoorder zal dan wel zelf de wereldvoetbalbond FIFA een brief moet schrijven met het officiële verzoek om voor een ander land te mogen uitkomen.

Onbekend is of Amrabat zelf openstaat voor een switch, maar bij de KNVB is men recentelijk dermate onder de indruk geraakt van de dynamische middenvelder dat hij nu officieel benaderd zou zijn. Door hem speelminuten te geven in een officiële wedstrijd, zou de voetbalbond voorkomen dat de rechtspoot, net als eerder onder anderen Ajax-middenvelder Hakim Ziyech, verloren zou gaan aan de nationale ploeg van Marokko.

Ruud Gullit sprak zondagavond bij Ziggo Sport over de kwestie. "Hij kan voetballen, maar zit in een lastig parket", zei de assistent-trainer van bondscoach Dick Advocaat. "Bij de KNVB houden ze hem al langer in de gaten, maar je kunt toch geen speler selecteren alleen zodat hij voor Nederland kiest? Dat kan toch niet?"

Update 26 september 12.20 uur - Sofyan Amrabat niet opgenomen in definitieve selectie Marokko
Sofyan Amrabat maakte deel uit van de voorselectie van het Marokkaanse nationale elftal, maar is er in de aankomende interlandperiode niet bij. De voetbalbond van het Noord-Afrikaanse land heeft dinsdag via de officiële kanalen bekend gemaakt dat de middenvelder van Feyenoord de schifting niet heeft overleefd. Dat biedt mogelijk kansen voor de KNVB en bondscoach Dick Advocaat, die Amrabats ontwikkeling in de gaten houden. Karim El Ahmadi (Feyenoord), Hakim Ziyech (Ajax) en Mimoun Mahi (FC Groningen) zijn overigens wel geselecteerd door bondscoach Hervé Renard.

Vind jij dit een goede zet van de KNVB?

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
12
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
61
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties