Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Solbakken gaat aan de slag bij Premier League-degradant

Laatste update:

Slechts dertig wedstrijden zat Solbakken als eindverantwoordelijke op de bank, nadat hij afgelopen zomer van FC Kopenhagen was overgekomen. De 4-0 nederlaag bij FSV Mainz 05 van afgelopen dinsdag bleek zijn Waterloo. De trainer heeft de drievoudig Duits kampioen voorlopig niet verder dan de zestiende plaats op de ranglijst gekregen, wat reden was voor het bestuur om in te grijpen.

Wanneer FC Köln aankomende zondag aantreedt in de derby tegen Borussia Mönchengladbach, zullen de honneurs waargenomen worden door Frank Schäfer, een oude bekende van de club. De 48-jarige Duitser stond ook vorig seizoen al gedurende zes maanden aan het roer van die Geissböcke.

Solbakken is de negende trainer die moet wijken. Markus Babbel, Michael Skibbe (beiden Hertha BSC), Marcus Sorg (SC Freiburg), Michael Oenning (Hamburger SV), Holger Stanislawski (TSG Hoffenheim), Marco Kurz (1. FC Kaiserslautern), Robin Dutt (Bayer Leverkusen) en Ralf Rangnick (Schalke 04) vertrokken om uiteenlopende redenen bij hun respectievelijke werkgevers.

Update 10 mei 23:30 uur - Solbakken vindt mogelijk emplooi bij Wolverhampton Wanderers
Stale Solbakken lijkt de nieuwe manager van Wolverhampton Wanderers te worden. De 44-jarige manager, die vorige maand ontslagen werd bij het Duitse 1. FC Köln, sprak donderdag met de degradant uit de Premier League en de verwachting is dat er in de komende dagen een officieel statement volgt. Solbakken was in zijn actieve loopbaan speler van het voormalige Wimbledon en moet bij the Wolves na dit seizoen het takenpakket van interim-coach Terry Connor overnemen. Solbakken zit naar alle waarschijnlijkheid zondag tegen Wigan Athletic op de tribune.

Update 11 mei 11:56 uur - Solbakken gaat aan de slag bij Premier League-degradant
Stale Solbakken heeft weer werk gevonden. De manager is vrijdag voorgesteld als hoofdtrainer van Wolverhampton Wanderers, dat al gedegradeerd is uit de Premier League. Het dienstverband gaat per 1 juli in en zondag zal interim-trainer Terry Connor nog op de bank zitten voor de laatste competitiewedstrijd tegen Wigan Athletic.

Meer nieuws

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
3
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
16
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties