Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Southampton presenteert Spanjaard van zeven miljoen euro

Laatste update:

Sky Sports heeft begrepen dat Oriol Romeu zich bij Southampton heeft gemeld voor de medische keuring, nadat een bod van the Saints werd geaccepteerd door Chelsea. De transfer van de 23-jarige middenvelder, die dus een concurrent van Clasie zal worden, zou nog deze woensdag afgerond kunnen worden. Het is nog niet bekend voor hoeveel jaar Romeu gaat tekenen.

Romeu maakte in 2011 de overstap van Barcelona naar Chelsea en veroverde onder André Villas-Boas een basisplaats, maar kreeg vervolgens last van blessures. De Spanjaard werd verhuurd aan Valencia en VfB Stuttgart (bij laatstgenoemde club werkte hij vorig seizoen nog samen met Huub Stevens) en nu staat Romeu dus voor een overstap naar Southampton.

Update 12 augustus 20.34 uur - Southampton presenteert Spanjaard van zeven miljoen euro
Southampton heeft de transfer van Oriol Romeu afgerond. The Saints maken woensdagavond bekend dat de middenvelder een contract voor drie seizoenen heeft getekend. De BBC meldt dat Chelsea zeven miljoen euro voor de Spanjaard ontvangt.

Southampton koopt voor 7 miljoen euro een extra middenvelder: Oriol Romeu verlaat Chelsea en tekent voor drie seizoenen bij the Saints! #saintsfc #southamptonfc #romeu #koeman #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Oriol Romeu lijkt mij een aanwinst voor Southampton

Meer nieuws

Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
0
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties