Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Spaanse politie arresteert Eldense-trainer na 12-0 nederlaag

Laatste update:

Bondsvoorzitter Javier Tebas vertelt aan AS er een onderzoek gestart zal worden naar matchfixing. "Dat doen we omdat het bestuur van Eldense dat heeft gevraagd en de ruststand (8-0, red.) zeer ongewoon was. Bovendien is er een Italiaanse investeringsgroep die kenmerken draagt van mogelijke betrokkenheid bij een internationaal gokcircuit dat zich richt op matchfixing", aldus Tebas.

Aanvaller Cheikh Saad van Eldense liet eerder al weten aan RAI 1 dat het duel gemanipuleerd zou zijn door enkele teamgenoten. "Er zijn vier spelers betrokken bij matchfixing. Als ik het kan, zal ik de namen van hen vertellen. In de kleedkamer stond ik op het punt om slaande ruzie te krijgen met deze spelers", verzekert Saad.

Saad zat zelf negentig minuten op de bank. "Een half uur voor de wedstrijd zou ik starten, maar toen dwongen de bewuste spelers ons om de basis te verlaten", meent hij. "Ze vertelden een ploeggenoot dat het duel gemanipuleerd was en als hij wilde spelen, hij niet moest scoren. De coach wist er iets van, evenals de spelers, dat weet ik zeker. Ik weet niet of de tegenstander erbij betrokken was."

Update 3 april 20:05 uur - Nederlander kiest hazenpad na 12-0: 'Niks mee te maken hebben'
Hans Mulder heeft besloten het onderzoek van de Spaanse voetbalbond naar mogelijke matchfixing niet af te wachten. De 29-jarige middenvelder, die in de Eredivisie actief was voor RKC Waalwijk, Willem II en NEC, was onderdeel van de ploeg van Eldense die zondag met 12-0 onderuit ging op bezoek bij Barcelona B. "Ik ben per direct gestopt, omdat ik hier helemaal niets mee te maken wil hebben", vertelt Mulder na de monsternederlaag aan FOX Sports. De geboren Amsterdammer stond sinds januari van dit jaar op de loonlijst bij de derdedivisionist.

Update 4 april 13.44 uur - Spaanse politie arresteert Eldense-trainer na 12-0 nederlaag
Eldense-trainer Filippo di Pierro is gerresteerd op verdenking van matchfixing. De Spaanse voetbalbond startte een onderzoek na de 12-0 nederlaag van de club tegen Barcelona B. Di Pierro werd in januari aangesteld en moest Eldense voor degradatie behoeden, maar slaagde daar niet in. Dinsdag is hij aangehouden, meldt Reuters.

Het Spaanse Eldense verloor zondag met 12-0 van Barcelona B en degradeerde naar het derde niveau. De clubleiding heeft meteen ingegrepen door het eerste elftal tijdelijk op te heffen! ??

Geplaatst door voetbalzone op maandag 3 april 2017

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
27
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties