Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Spaanse trainer biedt excuses aan na tirade tegen Marca

Laatste update:

Toen een journalist op de persconferentie opmerkte dat er fluitconcerten in het stadion te horen waren, schoot Abelardo uit zijn slof. "Ik zeg het maar in je gezicht: je veroorzaakt heel veel pijn. Wat je schrijft, is f*cking negatief. Jij met je f*cking krant Marca. Wat jij doet, valt niet te rechtvaardigen", foeterde de oefenmeester.

"Je bent altijd op zoek naar shit. Je bent net Louis van Gaal, altijd negatief!", aldus Abelardo, die tussen 1997 en 2000 onder Van Gaal bij Barcelona speelde. Gijón neemt het komende zondag overigens in eigen huis op tegen Osasuna.

Update 5 december 12.50 uur - Spaanse trainer biedt excuses aan na tirade tegen Marca
Abelardo Fernández heeft zijn excuses aangeboden voor zijn tirade jegens Marca. De trainer van Sporting Gijón schoot dinsdagavond na een nederlaag tegen Eibar uit zijn slof en noemde de krant onder meer 'altijd negatief': "Ik heb een fout gemaakt. Ik ben te ver gegaan. Ik respecteer alle werknemers van Marca en respecteer mijn eigen werkgever ook. Niemand heeft mijn beledigingen verdiend. Ik bied mijn excuses aan", aldus Abelardo.

Haha! Trainer Abelardo Fernández met een flinke rant tegen MARCA! ????

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 30 november 2016

Meer nieuws

Engeland maakt voorselectie bekend: Marcus Rashford schittert door afwezigheid
3
Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière
1
Portugal neemt Francisco Conceição mee naar het EK in Duitsland
32
'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
19
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
12
VZ Kort: Peter Maes blijft ook in de Eredivisie trainer van Willem II
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties