Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Spaanse voetbalbond schorst Simeone voor drie wedstrijden

Laatste update:

Op televisiebeelden valt te zien dat Simeone niet degene was die de bal in het veld gooide, maar een ballenjongen. Deze zou echter wel door de oefenmeester zijn geïnstrueerd, al werd dat niet door de scheidsrechterlijke leiding waargenomen. Volgens de regels van de Spaanse voetbalbond moet een scheidsrechter bij dergelijke incidenten zónder een daadwerkelijke dader, de trainer naar de tribune sturen. Simeone zat in de tweede helft op de tribune; assistent Germán Burgos nam de honneurs waar.

"De scheidsrechter heeft de juiste beslissing genomen", zo verzekerde Simeone na afloop. "Regels zijn regels. Hij heeft gedaan wat hij moest doen, de trainer naar de tribune verwijzen. Het was de ballenjongen die naast ons stond, maar dat doet hier niets aan af. Dat zal ongetwijfeld op beelden te zien zijn. Verder heb ik weinig hierover te zeggen." Dergelijke incidenten worden in het Spaanse voetbal normaliter met een schorsing van drie wedstrijden en een geldstraf van drieduizend euro bestraft.

Update 27 april 15.05 uur - Spaanse voetbalbond schorst Simeone voor drie wedstrijden
Diego Simeone is inderdaad voor drie wedstrijden geschorst, zo heeft de tuchtcommissie van de Spaanse voetbalbond bekendgemaakt. Vanuit de dug-out van Atlético Madrid werd er tijdens de thuiswedstrijd tegen Málaga een bal in het veld gegooid en Simeone is daar verantwoordelijk voor gehouden. Het is niet bekend of de club in beroep gaat tegen de strafmaat.

-
Een passende straf?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
9
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties