Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Sparta doet deel van takenpakket Vloet over aan voetbalgrootheid

Laatste update:

"We zijn gebaat bij rust in de tent voordat we beslissingen gaan nemen", zegt Beenhakker, twee maanden lid van de RvC in het Algemeen Dagblad. "Ik heb nog niet echt rustig achterover kunnen leunen met een sigaartje. Het is heel bijzonder hoe radicaal een club in korte tijd kan terugvallen." Beenhakker wil niet uitweiden over mogelijke maatregelen. "De komende dagen wordt op verschillende niveaus gesproken en nagedacht over hoe we deze situatie 180 graden kunnen draaien."

Vloet zelf is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. "Natuurlijk heb ik ook fouten gemaakt, maar juist nu is het zaak om de schouders eronder te zetten. Met mijn vertrek los je de situatie niet op", verzekert hij in De Telegraaf. Met Michel Vonk, Adrie Bogers, interim-trainers Arjan van der Laan en Henk ten Cate en Gert Kruys, heeft Sparta in de afgelopen drie jaar al vijf coaches voor de groep gehad. Een trainerswissel ligt dan ook niet voor de hand.

Update 25 update 21.10 uur - Woensdag duidelijkheid over toekomst Vloet bij Sparta
Woensdag wordt duidelijk of Wiljan Vloet nog toekomst heeft bij Sparta Rotterdam en zoja, in welke functie(s). Vloet is momenteel nog algemeen en technisch directeur bij de eerstedivisionist, maar staat door de slechte resultaten onder druk. Leo Beenhakker, lid van de Raad van Commissarissen van Sparta en verantwoordelijk voor de portefeuille technische zaken, heeft dinsdag gesproken met Vloet. Hij wil de uitkomsten eerst bespreken met de rest van de Raad van Commissarissen en volgens Beenhakker wordt woensdag duidelijk wat het gesprek heeft opgeleverd. Dat meldt RTV Rijnmond.

Update 26 februari 13.32 uur - Sparta ontneemt bekritiseerde Vloet technisch directeurschap
Wiljan Vloet heeft woensdag te horen gekregen dat hij zijn functie als technisch directeur bij Sparta Rotterdam moet neerleggen. De Raad van Commissarissen deelde de beleidsbepaler mee dat het technisch beleid anders ingevuld gaat worden. Wel blijft de Brabander in dienst van de Kasteelclub; hij vervolgt zijn werkzaamheden als algemeen directeur. Leo Beenhakker zal de technische portefeuille van Vloet overnemen.

Update 26 februari 19.51 uur - Sparta doet deel van takenpakket Vloet over aan voetbalgrootheid
Leo Beenhakker neemt tot het einde van het seizoen ad interim de technische zaken rondom het eerste elftal van Sparta Rotterdam op zich. Dat meldt de club uit Rotterdam via de officiële kanalen. "We zijn Beenhakker buitengewoon erkentelijk dat hij zijn brede ervaring tijdelijk actief wil inzetten voor Sparta Rotterdam. Wiljan en Leo krijgen de steun van de Raad van Commissarissen in de uitvoering van hun taken", zegt Willem Bröcker, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

-

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
3
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
9
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
25
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
95
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties