Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Sparta gaat akkoord met twee duels schorsing na charge

Laatste update:

"Ik heb het duel niet op deze manier beoordeeld. Dat zal ik als rapport maken als de aanklager belt", vertelt Nijhuis na afloop aan FOX Sports. De arbiter wordt na de wedstrijd met de beelden geconfronteerd. "Hij tikt hem aardig door. Maar dat heb ik op het veld nooit gezien. Ik zie alleen twee spelers inglijden. Ik zie nooit het contact-moment op het onderbeen. Er zullen nu scheidsrechters zijn die zeggen dat het geel of rood is. Ik denk dat het merendeel neigt naar rood."

Nijhuis staat erom bekend veel toe te staan als arbiter. Die reputatie werkt op zulke momenten tegen hem, merkt hij op. "Ik keek net een stukje terug in de kleedkamer en dan hoor ik wel 'Hij laat weer te veel doorgaan'. Maar je ziet soms dingen ook niet op het veld", legt hij uit. "Het is mijn nadeel dat ik veel door laat gaan en dat dan bij dingen die je niet waarneemt ook wordt gezegd: 'Dat laat hij ook doorgaan.'"

Volgens Nijhuis had een videoscheidsrechter hem kunnen helpen. "Het merendeel van de videoscheidsrechter zegt hier: Bas, kom maar voor een rode kaart. Als ik die opdracht krijg, neem ik hem over." Na afloop van de wedstrijd werd het incident ook besproken in de studio van FOX Sports: Kenneth Pérez noemde het 'verschrikkelijk slecht' van Nijhuis en stelde voor dat de arbiter een schorsing krijgt van de KNVB.

Update 3 april 16.40 uur - KNVB start vooronderzoek naar charge van Chabot
De KNVB is een vooronderzoek gestart naar de tackle van Julian Chabot, meldt FOX Sports. De verdediger gleed zaterdagavond in de wedstrijd tegen PEC Zwolle vol door op de enkel van Younes Namli, maar Bas Nijhuis gaf geen kaart. De scheidsrechter gaf na afloop toe het verkeerd te hebben gezien en dat hij Chabot op de bon had moeten slingeren.

Update 4 april 14.40 uur - Sparta gaat akkoord met twee duels schorsing na charge
Sparta Rotterdam heeft de komende twee duels niet de beschikking over Julian Chabot. De degradatiekandidaat meldt via de officiële kanalen dat het heeft ingestemd met een schorsing die de KNVB heeft bepaald naar aanleiding van de overtreding op Younes Namli afgelopen weekend. Chabot mist zodoende de duels met VVV-Venlo en Vitesse.

-
Vind je Bas Nijhuis een goede scheidsrechter?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
12
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties