Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Sparta moet ook Lars Veldwijk missen tegen NEC door oproep

Laatste update:

Daarbij is de aantekening gemaakt dat als zij niet behoren tot de definitieve selectie, dat zij dan met Oranje Onder 20 mee zullen gaan. Daarnaast verwacht Sparta dat er nog minimaal drie (basis)spelers opgeroepen gaan worden voor nationale selecties in dat speelweekend. "In het belang van een eerlijk verloop van de competitie is het in de ogen van Sparta Rotterdam onacceptabel dat Sparta als enige club in de Keuken Kampioen Divisie basisspelers moet afstaan aan vertegenwoordigende elftallen van de KNVB", zo benadrukt de club woensdag via de officiële kanalen.

"Het sportieve belang van Sparta Rotterdam is om zo hoog mogelijk te eindigen in de competitie om zo de beste uitgangspositie te creëren om de doelstelling van de club (promotie naar de Eredivisie) mogelijk te maken. De sportieve en daarmee samenhangende financiële belangen zijn voor Sparta Rotterdam te belangrijk in deze fase van de competitie", besluit de club uit Rotterdam-West.

In september meldde Joël Drommel zich af bij Jong Oranje, omdat hij wilde keepen bij FC Twente. Concurrent Sparta zou destijds een speelverbod hebben aangevraagd voor Drommel, daar men zelf vier man niet kon inzetten vanwege interlandverplichtingen. Uiteindelijk schorste de KNVB de doelman van de Enschedese club.

Update 6 maart 19.08 uur - KNVB weigert verzoek Sparta: 'Het blijft zoals het is'
Sparta Rotterdam heeft nul op het rekest gekregen van de KNVB. De club uit de Keuken Kampioen Divisie wilde graag zien dat het duel met NEC op zondag 24 maart zou worden verplaatst vanwege de afwezigheid van enkele internationals. De voetbalbond weigert echter medewerking. "Dit seizoen blijft alles zoals het is en worden er geen wedstrijden verplaatst", aldus een woordvoerder van de KNVB tegenover de Gelderlander.

Update 11 maart 12.42 uur - Sparta moet ook Lars Veldwijk missen tegen NEC door oproep
Lars Veldwijk is opgeroepen voor de nationale ploeg van Zuid-Afrika voor de confrontatie met Libië op 24 maart. Sparta Rotterdam moet de spits zodoende missen als men het opneemt tegen NEC. Ook Deroy Duarte en Abdou Harroui ontbreken dan, aangezien het duo is opgeroepen voor vertegenwoordigende teams van Oranje. Daarnaast mist Sparta mogelijk ook Halil Dervisoglu, die bij de voorselectie van de Turkse beloften zit. Sparta diende eerder een verzoek in bij de KNVB om het duel met NEC op 24 maart te verplaatsen, maar de voetbalbond weigerde mee te werken.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties