Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Sparta Rotterdam handelt razendsnel en is akkoord met AZ'

Laatste update:

Friday zou de tweede speler worden die deze maand overstapt van AZ naar Sparta. Dabney dos Santos werd al op huurbasis vastgelegd en was de eerste versterking voor Advocaat. De trainer ziet een nieuwe spits nu als prioriteit. Nadat Kramer had afgezegd, werd ook Sam Lammers van PSV genoemd bij de Kasteelclub. Friday is momenteel echter de belangrijkste kandidaat om de nieuwe aanvalsleider te worden.

De 22-jarige Nigeriaan kwam dit seizoen vijfmaal in actie, waarvan vier keer als invaller. Friday scoorde tweemaal; in totaal staat de teller op 28 competitiewedstrijden en 7 doelpunten voor AZ. Als hij inderdaad transfereert naar Sparta, kan hij direct aansluiten. Beide clubs hebben dicht bij elkaar hun trainingskamp belegd ter voorbereiding op de hervatting van de Eredivisie. Het contract van Friday bij AZ loopt door tot medio 2020.

Update 17.35 uur - 'Sparta Rotterdam handelt razendsnel en is akkoord met AZ'
Een paar uur nadat het nieuws over de interesse in Fred Friday naar buiten kwam, heeft Sparta Rotterdam zich verzekerd van de AZ-aanvaller. Dat meldt Voetbal International dinsdag. Beide clubs hebben de deal nog niet bevestigd. Naar verluidt komt Friday op huurbasis over en maakt hij het seizoen af in Rotterdam. Dick Advocaat wil ook nog een middenvelder, een centrale verdediger en een linksback strikken voordat de transfermarkt sluit.

Fred Friday is een uitstekende spits voor Sparta Rotterdam

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties