Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Spartak Moskou komt met uitsluitsel over blessure van Promes

Laatste update:

Toen Promes tien jaar oud was mocht hij in de jeugdopleiding van Ajax komen voetballen, maar hij gedroeg zich vervelend. Als er tien rondjes gelopen moesten worden, vroeg Promes of het er niet vijf konden zijn. "Ik dacht dat ik het mannetje was. Onnodig en niet slim natuurlijk, maar zo voelde ik het toen en het heeft me wel gemaakt tot de speler die ik nu ben."

Meer: Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: ‘Dan kan het heel snel gaan’

Hij blijf tot zijn zestiende bij Ajax, om over te stappen naar Haarlem. Later keerde hij nog even terug bij Ajax, maar het goede gevoel was verdwenen. "Ik wilde niet meer." Promes zegt dat hij het niet eens zo goed naar zijn zin had bij Haarlem: hij noemt het 'een andere wereld' dan het goed geregelde Ajax. "En toch bleef ik liever daar dan dat ik terugging naar Amsterdam."

Toen Haarlem failliet ging, kon Promes transfervrij naar FC Twente. Daar bloeide hij, mede door een periode op huurbasis bij Go Ahead Eagles, helemaal op. In de zomer van 2014 betaalde Spartak Moskou circa vijftien miljoen euro.

Update 12 oktober 21.30 uur - Promes houdt 'flinke kneuzing' over aan duel met Frankrijk
Quincy Promes heeft een 'flinke kneuzing' aan de linkervoet overgehouden aan de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk (0-1 verlies), zo maakt Spartak Moskou via de officiële kanalen bekend. De Russen spelen komende zaterdag tegen FK Rostov en bepalen vrijdag of de 24-jarige Promes in actie kan komen of niet.

Update 13 oktober 16.11 uur - Spartak Moskou komt met uitsluitsel over blessure van Promes
Quincy Promes staat minimaal tien dagen aan de kant met een voetblessure, zo heeft trainer Massimo Carrera donderdagmiddag op een persconferentie bekendgemaakt. Dat betekent dat de zestienvoudig international van het Nederlands elftal niet in actie kan komen tegen FK Rostov en FK Ural.

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties