Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Spelers en clubleiding Willem II akkoord over 'handhavingspremie'

Laatste update:

De spelers weten dat het geld bij Willem II niet aan de boom groeit, maar men wil wel duidelijke afspraken. Volgens Peters willen de spelers zekerheid over een premie bij handhaving. Die zekerheid is er momenteel nog niet, ondanks gesprekken die al maandenlang duren.

De directie wil zelfs pas een premie betalen als Willem II veertiende of hoger eindigt en dat vindt de selectie 'niet terecht'. "Wij vinden dat een club die gepromoveerd is uit de Jupiler League een knappe prestatie levert wanneer ze in de Eredivisie blijft. Te meer omdat wij ook geen extra geld voor wedstrijdpunten krijgen." Peters hoopt dat beide partijen eruit komen. "Want nogmaals: we begrijpen de situatie van Willem II. Maar we hopen dat zij ons ook begrijpen."

Update 15 januari 13.10 uur - Willem II adviseert ontevreden spelers: 'Stap maar naar KNVB'
De spelers van Willem II verschenen woensdag niet op de nieuwjaarsreceptie, omdat er onenigheid is over de premie bij handhaving. De clubleiding geeft alleen een premie als Willem II veertiende of hoger eindigt en dat vinden de spelers niet eerlijk. Directeur Berry van Gool van Willem II reageert donderdag tegen het Brabants Dagblad. Volgens Van Gool wordt het spelersbudget in de begroting overschreden als men de wensen van de spelers volgt. "Daar ga ik mijn handtekening niet onder zetten", aldus Van Gool, die de spelers adviseert om naar de KNVB te stappen. "Die neemt dan een beslissing en die zullen wij respecteren."

Update 15 januari 19.51 uur - Spelers en clubleiding Willem II akkoord over 'handhavingspremie'
De spelers en clubleiding van Willem II zijn blijkbaar tot de conclusie gekomen dat zij niets hebben aan onrust, zo kort voor de hervatting van de competitie. Maandenlang kon er geen oplossing worden gevonden voor het geschil over de zogeheten 'handhavingspremie', maar daags nadat de spelers weigerden om op de nieuwjaarsreceptie te komen, is er toch een overeenkomst bereikt. Dat maakt Willem II bekend op de website van de club.

Ik begrijp het dat de selectie de nieuwjaarsreceptie links laat liggen

Meer nieuws

Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
0
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
11
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
13
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
20
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
74
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties