Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Spits Asamoah Gyan ontkent betrokkenheid bij 'rituele moord'

Laatste update:

Castro en Bandu raakten in juli vermist, toen zij op vakantie waren met Gyan en diens gezin. Men was in de veronderstelling dat de twee verdronken waren in de oceaan, maar de lichamen zijn nooit teruggevonden. In Ghana zijn er nu bizarre geruchten dat Gyan Castro en Bandu op rituele wijze heeft vermoord. Daar is volgens de aanvaller niets van waar.

Gyan zal dat woensdagavond tijdens een persconferentie benadrukken. De zoektocht naar de lichamen van Castro en Bandu is nog in volle gang en tijdens de bijeenkomst zal er een update over deze zoektocht gegeven worden, zo valt te lezen in een statement. "Er wordt tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om te reageren op de valse beschuldigingen uit de media over de rol van Gyan bij de vermissing van deze personen." De journalisten mogen vragen stellen.

Update 24 september 19.32 uur - Spits Asamoah Gyan ontkent betrokkenheid bij 'rituele moord'
Asamoah Gyan heeft op een persconferentie bij monde van zijn advocaten ontkend betrokken te zijn geweest bij de verdwijning van de rapper Castro en diens vrouw Janet Bandu. Het duo ging na het WK met de familie-Gyan op vakantie naar een resort, maar is nog altijd vermist. In de Ghanase media wordt beweerd dat de 28-jarige spits van Al-Ain het tweetaal zou hebben 'opgeofferd' voor een rituele moord. Gyan liet tijdens het persmoment echter weten onschuldig te zijn.

"Toen Castro het Peace Holiday Resort in Ada bereikte, stelde Janet voor om te gaan jetskiën en dat gingen ze inderdaad doen. Baffour Gyan (de 34-jarige broer van Asamoah, red.) merkte op dat Janet geen reddingsvest droeg. Hij drong er bij Castro op aan dat zijn vrouw een reddingsvest moest halen, maar ze vaarden gauw weg. Ze vaarden richting de regio Volta en zijn sindsdien niet meer gezien. De jetski is later wel teruggevonden."

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
1
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties