Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Spits verlaat trainingsveld FC Twente: 'Beter voor zijn carrière'

Laatste update:

De zaakwaarnemer van de 24-jarige Zimbabwaan, Paschalis Tountouris, laat op zijn account op Twitter weten dat 'binnen 48 uur' duidelijk wordt of zijn cliënt naar Twente gaat of niet. Musona zou ook in de belangstelling staan van het Zuid-Afrikaanse Kaizer Chiefs, Roda JC Kerkrade en enkele partijen uit Duitsland en Oostenrijk. Musona maakte in 2011 de overstap van Kaizer Chiefs naar de Bundesliga.

Bij Hoffenheim kwam de international echter nooit helemaal uit de verf en de club verhuurde hem aan FC Augsburg en Kaizer en Musona trainde begin augustus nog even mee bij het Spaanse Granada. Hoffe wil nu wat terugzien van de investering die het in 2011 deed om Musona in te lijven, want toen betaalde men anderhalf miljoen euro aan Kaizer Chiefs.

Het is niet bekend of Musona bij Twente eventueel gezien wordt als de opvolger van Luc Castaignos. De aanvaller zei in gesprek met De Telegraaf dat er 'helemaal niets' rond zijn persoon speelt, maar volgens TC/Tubantia heeft Benfica serieuze belangstelling voor Castaignos. "Je weet het maar nooit", reageerde trainer Alfred Schreuder. Overigens is ook Chuba Akpom van Arsenal naar verluidt in beeld bij FC Twente. Ook Feyenoord heeft volgens Engelse media interesse.

Update 2 september 22.00 uur - Spits verlaat trainingsveld FC Twente: 'Beter voor zijn carrière'
De transferperiode is voorbij en Knowledge Musona gaat dus niet bij FC Twente aan de slag. Zaakwaarnemer Paschalis Tountouris heeft aan Gagasi FM laten weten dat zijn cliënt, die op proef was bij Jong Twente, in ieder geval tot de winter bij TSG Hoffenheim blijft. "Die beslissing is gezamenlijk genomen omdat we denken dat dit op de lange termijn beter is voor zijn carrière." De 24-jarige Musona zou ook in de belangstelling staan van Racing Genk en Club Brugge.

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
11
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
42
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
14
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties