Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Sporting Portugal bevestigt ontslag voor Mihajlovic

Laatste update:

De Servische trainer werd vorige week maandag gepresenteerd als de opvolger van Jorge Jesus. Hij zette zijn handtekening onder een driejarig contract in Lissabon. Mihajlovic stapte in terwijl Sporting in grote crisis verkeert en die situatie kost hem nu zelf de kop. Nadat de controversiële president Bruno de Carvalho werd weggestemd, is bekend geworden dat de nieuwe clubleiding het niet zit zitten in Mihajlovic en van hem af wil.

Mihajlovic (49) zit nog in een proefperiode van vijftien dagen en daarom kan Sporting nog van hem af zonder dat de club een torenhoge afkoopsom hoeft te betalen. Desondanks kan de coach nog rekenen op een bedrag van ongeveer twee miljoen euro bij zijn vertrek.

Sporting kwam in een crisis terecht nadat meerdere spelers, onder wie Bas Dost, verzochten om de club te verlaten nadat vijftig hooligans de spelersgroep te lijf gingen op het trainingscomplex. Rui Patrício heeft reeds onderdak gevonden bij Wolverhampton Wanderers, terwijl onder meer Bruno Fernandes, William Carvalho, Bas Dost en Gelson Martins transfervrij willen vertrekken uit Lissabon. Eerder was de trainer al vertrokken, waarna de president werd weggestemd.

Update 27 juni 22.00 uur - Sporting Portugal bevestigt ontslag voor Mihajlovic
Negen dagen na zijn komst naar Sporting Portugal is Sinisa Mihajlovic alweer ontslagen. Algemeen directeur Sousa Cintra heeft op een persconferentie bevestigd dat ze 'een andere coach' gaan zoeken en dat die op maandag wordt gepresenteerd. "Sporting zal sterk zijn en voor de eerste plaats gaan. Mihajlovic past niet bij die visie en we hebben al contact opgenomen met zijn advocaten." Naar alle waarschijnlijkheid vertrekt ook doelman Emiliano Viviano weer bij de club uit Lissabon.

Meer nieuws

Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
60
VZ Kort: Drie Eredivisie-spelers opgeroepen voor WK-kwalificatieduels Japan
77
'Manchester United ontslaat Erik ten Hag zelfs bij winst van de FA Cup'
64
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
18
FC Barcelona handelt snel na wegsturen Xavi en bindt opvolger tot 2026
47
Zirkzee treedt in voetsporen Osimhen en Vlahovic met winnen individuele prijs
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties