Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Sporting staakt gesprekken door extreme salariseis Van Wolfswinkel'

Laatste update:

Sporting Portugal wil graag weer over Van Wolfswinkel beschikken en zou de belangstelling inmiddels kenbaar hebben gemaakt bij de directie van Norwich City. De 26-jarige Nederlander maakte in de zomer van 2013 de overstap van Portugal naar Engeland. In het tenue van Sporting kwam hij tot liefst 45 doelpunten in 88 duels, maar in Engeland stelde hij hevig teleur. Hij scoorde alleen in zijn officiële debuut; daarna volgden 26 doelpuntloze optredens.

Van Wolfswinkel was afgelopen seizoen op huurbasis actief voor Saint-Étienne. Daar kwam hij tot 35 wedstrijden en 9 doelpunten. Het is de bedoeling dat de ex-speler van Vitesse en FC Utrecht zich volgende week bij Norwich City meldt. De promovendus zit naar verluidt niet op de terugkeer van RVW te wachten en willen hem liever kwijt om andere spelers aan te kunnen trekken en niet al na een seizoen te degraderen.

Van Wolfswinkel staat vrijdag bovendien op de voorpagina van A Bola. Volgens de Portugese sportkrant kan de aanvaller ook definitief terugkeren naar Lissabon. Norwich zou een vraagprijs van vijf miljoen euro hanteren. Het is met name trainer Jorge Jesus die voorstander is van diens komst.

Update 6 juli 14.44 uur - Sporting en Norwich lijken akkoord over Van Wolfswinkel
Britse media schreven vrijdag dat Ricky van Wolfswinkel terug zou keren bij Sporting Portugal, twee jaar nadat hij de club uit Lissabon verruilde voor Norwich City. Nu geeft Voetbal International aan dat er een akkoord op tafel ligt tussen de clubs en dat Sporting circa vijf miljoen euro betaalt aan Norwich voor de terugkeer van de Nederlandse aanvaller. Norwich krijgt zo de helft van de eigen transfersom terug. Van Wolfswinkel speelde van 2011 tot 2013 in de Portugese competitie en deed het er uitstekend: in beide seizoenen maakte de aanvaller veertien goals.

Update 8 juli 15.50 uur - 'Sporting staakt gesprekken door extreme salariseis Van Wolfswinkel'
Ricky van Wolfswinkel leek op de weg terug naar Sporting Portugal, de club die hij tussen 2011 en 2013 ook al vertegenwoordigde. Volgens Diário de Notícias zijn de onderhandelingen echter stilgelegd. Van Wolfswinkel vraagt volgens het dagblad een jaarsalaris van twee miljoen euro en dat is de club te gortig. Sporting heeft de gesprekken afgebroken, maar is bereid weer in gesprek te treden. Dan zal Van Wolfswinkel, contractspeler van Norwich City en vorig seizoen op huurbasis actief bij Saint-Étienne, zijn eisen wel moeten verlagen.

Ricky van Wolfswinkel had nooit naar Norwich City moeten gaan

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties