Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Spugen past niet in de sport en al helemaal niet bij Excelsior'

Laatste update:

De vermeende actie van Alberg werd niet op televisiebeelden vastgelegd, maar de woede van de Excelsior-fans is er niet minder om. "De mensen waren witheet", vertelt Theo Melgert, voorzitter van de supportersvereniging, aan het Algemeen Dagblad. "Eerst spuugde hij richting de tribunes en daarna gebaarde hij dat ze geen praatjes moesten hebben."

"Alberg is elke wedstrijd toegezongen door de fans, dus dit gedrag hadden we van hem niet verwacht", vindt Melgert. Trainer Leon Vlemmings heeft Alberg inmiddels al gesproken. "Roland zegt dat hij niet gespuugd heeft en dat hij nooit de intentie heeft gehad om te provoceren. Dat zou natuurlijk ook ontzettend stom zijn. We willen geen situatie creëren waarin het 'wij tegen hen' is, maar supporters en spelers moeten juist één front vormen in de huidige lastige sportieve situatie", doelt Vlemmings op de laatste plaats in de Jupiler League die zijn ploeg bezet.

Update 14.24 uur - 'Spugen past niet in de sport en al helemaal niet bij Excelsior'
Algemeen manager Ferry de Haan van Excelsior weigert vooralsnog conclusies te trekken uit het spuugincident rond Roland Alberg. De middenvelder zou in de wedstrijd tegen FC Oss naar zijn eigen aanhang gespuugd hebben. "Voordat wij tot een beslissing komen moeten wij iedereen gesproken hebben", laat De Haan weten aan RTV Rijnmond. Volgens De Haan ontkent Alberg dat hij gespuugd zou hebben. "Het is een zeer kwalijke zaak als het wel gebeurd is. Ik ben erg blij met de betrokkenheid van onze supporters. Spugen past niet in de sport en al helemaal niet bij Excelsior. We moeten hier een weloverwogen beslissing in nemen."

-
Denk je dat Roland Alberg naar zijn eigen fans gespuugd heeft?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
7
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties