Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Spurs lijken strijd om populaire Belgische goalgetter te winnen'

Laatste update:

Grote vraag is of Batshuayi zelf zit te wachten op Crystal Palace. Dat zijn club mee wil werken aan een vertrek is niet vreemd: Marseille kampt met financiële problemen en kan het geboden bedrag dus zeer goed gebruiken. De 22-jarige aanvaller zou echter zijn zinnen hebben gezet op een club van meer statuur. Ook Juventus, West Ham United, Tottenham Hotspur en Atlético Madrid zouden interesse hebben.

Crystal Palace eindigde vorig seizoen na een abominabele tweede seizoenshelft op de vijftiende plek in de Premier League. Vanwege het ingaan van een nieuwe tv-deal hebben de Londenaren echter veel geld te besteden. The Eagles zouden ook op het punt staan om international Andros Townsend (Newcastle United) en Saido Berahino (West Bromwich Albion) in te lijven.

Update 28 juni 16.10 uur - 'Spurs lijken strijd om razend populaire Belgische goalgetter te winnen'
Ondanks een akkoord tussen Olympique Marseille en Crystal Palace, lijkt Michy Batshuayi niet naar the Eagles te komen. De Daily Mail meldt dinsdag dat Tottenham Hotspur de beste papieren heeft om de Belgische spits in te lijven. The Spurs, die de voorkeur van de speler in kwestie genieten, zijn net als Crystal Palace bereid om aan de vraagprijs te voldoen.

Denk jij dat Michy Batshuayi naar Crystal Palace gaat?

Meer nieuws

Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
1
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
12
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
71
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties