Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: St. Juste meldt zich af voor kwalificatieduels van Jong Oranje

Laatste update:

Thomas Ouwejan, Guus Til (beiden AZ), Sherel Floranus (sc Heerenveen), Juninho Bacuna (Huddersfield Town), Jay-Roy Grot (VVV-Venlo) en Kaj Sierhuis (Ajax) zijn afgevallen, terwijl Denzel Dumfries, die ook was opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje, zich mag melden bij het grote Oranje, aangezien bondscoach Ronald Koeman de verdediger heeft opgenomen in zijn selectie.

Tyrell Malacia, Perr Schuurs, Maarten Paes en Javairo Dilrosun debuteren in de definitieve selectie van Jong Oranje. De aanwezigheid van laatstgenoemde is geen verrassing, aangezien de aanvaller momenteel imponeert bij Hertha BSC. Naast een grote naam als Til zitten ook onder anderen Timothy Fosu-Mensah (Fulham) en Justin Bijlow (Feyenoord) er niet bij.

Na de remise tegen Engeland (0-0) en de nederlaag tegen Schotland (1-2) is Jong Oranje gezakt naar de vierde plaats in de kwalificatiegroep. Het is nog mogelijk dat Nederland als tweede eindigt in de groep, al is men dan wel afhankelijk van de resultaten van Schotland. Het is niet aannemelijk dat Jong Oranje nog bij de vier beste nummers twee van de kwalificatiecyclus behoort. Alleen de vier nummers twee met de meeste punten plaatsen zich voor de play-off om een EK-ticket.

De definitieve selectie:

Doel: Indy Groothuizen (ADO Den Haag), Maarten Paes (FC Utrecht), Yanick van Osch (PSV).

Verdediging: Kevin Diks (Fiorentina), Rick van Drongelen (Hamburger SV), Justin Hoogma (TSG 1899 Hoffenheim), Tyrell Malacia (Feyenoord), Perr Schuurs (Ajax), Sherel Floranus (sc Heerenveen).

Middenveld: Carel Eiting (Ajax), Teun Koopmeiners (AZ), Bart Ramselaar (PSV), Michel Vlap (sc Heerenveen), Ferdi Kadioglu (Fenerbahçe).

Aanval: Javairo Dilrosun (Hertha BSC), Oussama Idrissi (AZ), Sam Lammers (sc Heerenveen), Donyell Malen (PSV), Richairo Zivkovic (KV Oostende), Justin Kluivert (AS Roma).

Update 9 oktober 11.22 uur - St. Juste meldt zich af voor kwalificatieduels van Jong Oranje
Jeremiah St. Juste heeft zich afgemeld bij Jong Oranje, zo meldt de KNVB dinsdagochtend. De verdediger sluit niet aan bij de spelersgroep van bondscoach Erwin van de Looi, maar stond dinsdag op het trainingsveld van Feyenoord, waar hij apart trainde. In de komende dagen speelt Jong Oranje EK-kwalificatiewedstrijden tegen Letland en Oekraïne. Sherel Floranus, die sinds dit seizoen uitkomt voor sc Heerenveen, is opgeroepen als vervanger en zit voor de eerste keer bij Jong Oranje.

Een goede selectie?

Meer nieuws

Galatasaray klaagt Fenerbahçe-spelers Oosterwolde en Kadioglu aan na wangedrag
1
Twee Nederlanders opgenomen in Team van het Jaar van de Europa League
2
'Wayne Rooney wordt zaterdag gepresenteerd in Engeland'
5
Van Hanegem tipt Feyenoord Oranje-duo dat samen goed is voor 181 interlands
20
Hamstra vindt nieuwe baan als technisch directeur in de Eredivisie
2
Wereldkampioen met 57 interlandgoals kondigt afscheid aan als international
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties