Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Stadionramp in Enschede eist tweede mensenleven

Laatste update:

Getuigen hoorden een enorm geraas en zagen daarna kapotte balken, die uit het dak staken. "Plotseling leek het alsof er een grote storm op komst was, alle ramen begon te trillen. Ik keek naar buiten en ik zag allemaal mensen paniekerig rondgelopen. Toen ben ik gaan kijken en zag ik een grote ravage en ik dacht gelijk aan een grote ramp", meldt een getuige aan RTV Oost.

Een medewerker van het callcenter in De Grolsch Veste zag 'bebloede mensen en hoorde geschreeuw dat door merg en been ging'. FC Twente was van plan over tien dagen een Open Dag te houden. Spelers en medewerkers van de club reageerden met ontzetting en waren zichtbaar emotioneel na het horen van het verschrikkelijke nieuws.

FC Twente moet volgens de planning binnen een maand zijn eerste wedstrijd in haar thuishaven spelen. De Tukkers spelen op 26/27 juli of 2/3 augustus thuis in de derde voorronde van de Champions League. Op 15 juli wordt geloot voor de derde voorronde en dan weet Twente wanneer het zijn eerste thuiswedstrijd afwerkt.

Update 14:53 uur - 'Enorme verslagenheid, medeleven gaat uit naar de slachtoffers'
Bij de ramp in De Grolsch Veste in Enschede, waar een deel van het dak is ingestort, is één dode gevallen. Dat heeft de burgemeester van Enschede, Peter den Oudsten, bekend gemaakt op een persconferentie. Daarnaast raakten dertien mensen gewond, van wie tien in het ziekenhuis zijn opgenomen. Twee van hen zijn er ernstig aan toe. "Er is nog geen aanwijsbare oorzaak gevonden, maar daar hebben we ons ook nog niet echt mee beziggehouden", aldus de burgemeester.

Jan van Halst, manager algemene zaken bij FC Twente, reageerde geschokt op het instorten van het dakdeel. "De verslagenheid is enorm. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers. Ik begrijp dat de supporters die zich betrokken voelen bij de club graag willen kijken hoe het is. Maar de hulpdiensten hebben nu alle ruimte nodig. Op momenten dat wij wel samen kunnen komen, zal dit gebeuren", aldus Van Halst. De oefenwedstrijd die de Tukkers zaterdag zouden spelen tegen het Zeeuws elftal is afgelast en de selectie keert terug naar Enschede.

Update 17:03 uur - Eén dode, vijftien gewonden in Enschede
Vijf uur nadat een deel van het dak van De Grolsch Veste instortte, is duidelijk hoeveel slachtoffers er zijn gevallen. Er viel één dode te betreuren, terwijl vijftien mensen gewond raakten. Twee van de vijftien zijn ernstig gewond. Het merendeel van de mensen met verwondingen is naar nabijgelegen ziekenhuizen vervoerd. Nog altijd is onduidelijk wat er nu exact is misgegaan. Later op de dag geeft burgemeester Peter den Oudsten een tweede persconferentie, dan met FC Twente-voorzitter Joop Munsterman in zijn bijzijn.

Update 17:04 uur - Ramp in De Grolsch Veste eist tweede leven
Het ongeluk in De Grolsch Veste in Enschede, waar donderdag een dakdeel van het stadion instortte, heeft een tweede leven geëist. Dat meldt RTV Oost. Het gaat om een 24-jarige man uit Oldenzaal, die donderdagmiddag in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Enschede werd gebracht. Daar is hij vrijdagmiddag aan zijn verwondingen overleden. Er liggen nu nog zes personen in het ziekenhuis.

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
0
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
4
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
1
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties