Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Standard Luik moet tribune fanatieke aanhang een duel sluiten

Laatste update:

Dat zegt VTM-verslaggever Michiel Ameloot: "Dit is de slechtste reclame voor het Belgische voetbal ooit. De hele wereld spreekt hier schande over, het nieuws is tot in Brazilië en Australië opgepikt. Het nieuws keert zich als een boomerang in het gezicht van Standard. De club heeft al zijn excuses aangeboden aan Defour, maar ze gaan ook acties ondernemen tegen de Ultras en tegen de mensen die dat spandoek hebben gemaakt."

De directie van Standard vermoedde voor de wedstrijd al problemen en controleerde alle spandoeken, maar kon niet voorkomen dat het veelbesproken spandoek over Defour het stadion werd binnengesmokkeld: "We hebben elk ontwerp gekeurd. Op geen enkel stond het hoofd van Defour zó afgebeeld. De ultra's hebben ons een ander ontwerp getoond, en wij konden voor de match niet nog eens alles controleren", aldus woordvoerder Olivier Smeets.

De supportersvereniging die verantwoordelijk was voor het spandoek over Defour heeft via een persbericht inmiddels ook gereageerd: "De tifo is geïnspireerd op de horrorfilm Friday the 13th. In het verleden hebben we al vaker onze tifo's op films gebaseerd. Het basisontwerp lag zes maanden geleden op tafel, zonder de afbeelding van Defour. Dat hebben we er na zijn transfer naar Anderlecht aan toegevoegd. Het is belachelijk een parallel te trekken met wat er in de actualiteit gebeurd is."

Update 30 januari 13.30 uur - Belgische bond wil Standard Luik vervolgen voor krankzinnig spandoek
Het krankzinnige spandoek aan het adres van Steven Defour krijgt nog een vervelend staartje voor Standard Luik. De Belgische voetbalbond heeft het bondsparket de opdracht gegeven om de club te vervolgen voor de actie. Dat meldt de KBVB via de officiële kanalen. De zaak komt op 10 februari voor de geschillencommissie. Bij het duel tussen Standard Luik en Anderlecht toonden Standard-fans een spandoek met een onthoofde Defour, ex-speler van Standard Luik.

Update 10 februari 15.12 uur - Standard Luik moet tribune fanatieke aanhang een duel sluiten
De fanatieke aanhang van Standard Luik wordt gestraft voor het spandoek dat werd getoond in de topper tegen Anderlecht. De tribune waarop een doek met daarop het afgehakte hoofd van Steven Defour te zien was, moet voor een wedstrijd gesloten worden. De straf is niet alleen opgelegd voor het vertonen van het spandoek, maar ook vanwege de vele projectielen die de fans van Standard op het veld gooiden richting doelman Silvio Proto van Anderlecht. Standard kan nog tegen de straf in beroep gaan.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
0
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
0
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
8
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties