Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Steijn na tweeënhalf jaar ontslagen bij ADO Den Haag

Laatste update:

"Je kunt verliezen en je kunt verliezen, maar vanavond zijn we wel door een ondergrens gegaan", vertelde Jansen tegen de NOS. Woensdagmorgen zal de beslissing over de positie van Steijn vallen. "Ik ga nu eerst een paar biertjes drinken. Dan er een nachtje over slapen. En dan morgenochtend maar eens met de technische staf om de tafel. En of Maurice mag blijven? Daar gaan we eens rustig over praten met elkaar."

Na 57 minuten spelen stond ADO met 0-3 achter en verlieten de fans van het fanatieke vak Midden-Noord massaal het stadion. Supporters die het vak niet wilden verlaten, zouden van hun stoeltjes zijn verjaagd. Er werd daarnaast met witte zakdoekjes gezwaaid en er waren fluitconcerten voor zowel Steijn als de voetballers van ADO. De club uit Den Haag heeft vijf van de laatste zes competitiewedstrijden verloren en staat op de laatste plaats met slechts twintig punten.

Tom Beugelsdijk kon maar moeilijk de juiste woorden vinden om uitleg te geven. "Het was dramatisch. Vraag me niet waar het aan ligt, want ik weet het niet. Het zat er gewoon niet in vandaag. Iedereen bij ons is hier doodziek van. We nemen onszelf dit bijzonder kwalijk." Het ligt niet aan de trainer, benadrukte de verdediger tegen het ANP. "Wij als spelers hebben het laten afweten." Steijn weigert de moed op te geven. "Ik heb er alle vertrouwen in dat we hier sterker uit kunnen komen'', sprak de coach. "Maar dit is wel een mokerslag."

Update 5 februari 11.09 uur - Steijn na tweeënhalf jaar ontslagen bij ADO Den Haag
ADO Den Haag meldt woensdagochtend dat Maurice Steijn ontslagen is. De veertigjarige trainer is aan de kant gezet na de 0-3 nederlaag in eigen huis tegen Heracles Almelo, de avond ervoor. Steijn was precies honderd wedstrijden trainer van ADO; hij won 29 duels, pakte 23 keer een gelijkspel en verloor er 48. Assistent Henk Fräser neemt het nu van hem over. Alex Pastoor (NEC), Gertjan Verbeek (AZ) en Ruud Brood (Roda JC) werden eerder dit seizoen ook ontslagen bij een Eredivisionist.

-
Denk jij dat Maurice Steijn deze week wordt ontslagen bij ADO?

Meer nieuws

Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
0
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
6
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
7
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
9
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties