Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Sterspeler NEC ziet lucratieve transfer afketsen en blijft alsnog'

Laatste update:

NEC-directeur Bart van Ingen is behoorlijk geïrriteerd door het gedoe rondom Limbombe, die zelf had aangegeven dat hij mentaal niet klaar was voor speeltijd tegen Ajax. Hij geniet interesse van Leeds United. "Anthony is werknemer bij deze club en we hebben hem ook aangesproken op zijn verantwoordelijkheden. We zijn in gesprek en zijn niet op zoek naar een conflict", zo vertelde de bestuurder zondag aan Omroep Gelderland.

"Er is geen concreet bod en dat hebben we ook laten weten aan het management van Limbombe laten weten", zo stelt Van Ingen in gesprek met de regionale omroep. "Als we kapitaal kunnen krijgen, waarmee we kunnen herinvesteren, dan doen we dat. Maar als Anthony niet gefocust is, moeten we verder. Als dat niet gebeurt op het niveau dat wij willen, blijft hij hier voetballen." Het contract van de 21-jarige Belg met de Gelderse club loopt nog twee seizoenen door.

Update 27 augustus 8.55 uur - NEC-trainer neemt sterspeler met vertrekwens in genade aan
Anthony Limbombe hoopt deze maand nog altijd op een transfer, maar de sterspeler van NEC is door trainer Ernest Faber wel in genade aangenomen. Voor het duel met Ajax van afgelopen zondag werd de aanvaller buiten de selectie gezet, omdat Limbombe naar Leeds United wilde en aangaf 'de motivatie te missen'. De Belg heeft echter zijn verontschuldigingen aangeboden, meldt het Algemeen Dagblad.

Update 29 augustus 15.25 uur - 'Sterspeler NEC ziet lucratieve transfer afketsen en blijft alsnog'
Het lijkt erop dat Anthony Limbombe in ieder geval tot de winterstop speler van NEC blijft. De aanvaller stond in de nadrukkelijke belangstelling van Leeds United, maar die deal lijkt te zijn afgeblazen. Volgens het Eindhovens Dagblad zien de speler en zijn zaakwaarnemer een overgang niet meer rond komen. Alleen bij een exorbitant hoog bod is NEC nu nog bereid zaken te doen.

-
Denk jij dat Anthony Limbombe deze zomer al bij NEC vertrekt?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties