Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Sterspeler wil praten met Sporting: 'We kunnen onderhandelen'

Laatste update:

De dertienvoudig A-international heeft een aflopend contract dat Sporting al zestien maanden heeft geprobeerd te verlengen, zo valt er uit het communiqué van de club op te maken. Carrillo gaf bij monde van zaakwaarnemer Elio Cesareto echter aan weg te willen, maar tot verbazing van Sporting ging men niet akkoord met een aanbieding van Leicester City. The Foxes zouden twee biedingen, waarvan het hoogste 12,2 miljoen euro bedroeg, hebben uitgebracht.

Sporting probeerde vervolgens weer het contract van Carrillo open te breken en was bereid een voor de speler gunstige afkoopsom in de verbintenis te laten opnemen. Op 2 oktober, afgelopen vrijdag dus, zouden beide partijen om de tafel gaan zitten, maar Carrillo en zijn belangenbehartiger kwamen niet opdagen en lieten weten dat het onmogelijk was om tot een oplossing te komen. Sporting heeft de speler daarom voor onbepaalde tijd geschorst.

"De club is ervan overtuigd dat de speler niet langer gelooft in het sportieve project van deze club", aldus de verklaring van Sporting. Zaakwaarnemer Cesareto heeft reeds gereageerd: "We onderhandelen niet met Sporting zolang de club ons chanteert door hem niet te laten spelen. Sporting wilde Carrillo een contract met illegale clausules laten ondertekenen, waaronder een clausule waardoor Carrillo niet naar Benfica of FC Porto zou mogen vertrekken."

Sporting wilde Carrillo naar verluidt een jaarsalaris van anderhalf miljoen euro en tekengeld ter waarde van twee miljoen uitkeren, maar daar ging de ex-speler van Allianza Lima dus niet mee akkoord. Culebra ('de slang') schijnt in de nadrukkelijke belangstelling te staan van Valencia, Sevilla en Internazionale. Hij speelt sinds de zomer van 2011 voor Sporting en kwam tot dusver tot 16 doelpunten en 39 assists in 162 officiële wedstrijden voor os Leões. Daar lijkt het door zijn schorsing dus ook bij te blijven.

Update 16 oktober 21.45 uur - Sterspeler wil praten met Sporting: 'We kunnen onderhandelen'
André Carrillo sluit niet uit dat hij weer wedstrijden gaat spelen voor Sporting Portugal. In een interview met Bola TV heeft de aanvaller laten weten 'beschikbaar' te zijn en dat er te praten valt over een nieuw contract: "Natuurlijk hoop ik terug te keren, want ik wil mijn medespelers helpen. En natuurlijk is het mogelijk om opnieuw te onderhandelen. Waarom ik nog niet heb verlengd? Omdat ik nog een contract heb", aldus de Peruviaan.

Is Valencia een geschikte club voor André Carrillo, denk je?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties